Ayırma yöntemi

Degistirebilir plastik folluklu alin bundan sonra degisim yapmayin son degisim olsun

Degistirebilir plastik folluklu alin bundan sonra degisim yapmayin son degisim olsun
Petshoplarda bulabilir miyiz plastik folluklu geniş Bi yuvalık. Ona da alışır değil mi kuşlar çünkü erkek kuş tüm gün yuvalıktaymış. Yuvalığın resmini de atabiliriz isterseniz bize ufak geldi

Bulmada zorluk olabiliyo ben bulamamistim ankaradan bir uretici abimiz getirdi benim icin internetten alabilirsiniz son care olarak

Bulmada zorluk olabiliyo ben bulamamistim ankaradan bir uretici abimiz getirdi benim icin internetten alabilirsiniz son care olarak
Evet bende zorlanacağımı düşünüyorum ankaradayım bende. Bir kaç yere bakıp bulamazsam internetten sipariş veririm son çare

Folluklu cok rahat kullanisli tavsiye ederim ankarada bulabilirsiniz belki hic olmadi kendinden yuvalikli kafeslere gecen bir ureticiden rica edin jumbo ureticilerinde bulunur genelde

Folluklu cok rahat kullanisli tavsiye ederim ankarada bulabilirsiniz belki hic olmadi kendinden yuvalikli kafeslere gecen bir ureticiden rica edin jumbo ureticilerinde bulunur genelde
Bildiğim hiç üretici Yok ancak eğer bulamazsak bir şekilde bulmaya çalışırım. Teşekkürler çok yardımcı oldunuz

Rica ederim bir yararimiz olursa ne mutlu bilgiler paylasilmali diye dusunuyorum bizim bilgimiz yok cok bilgili ustalarimiz var sagolsunlar yardimci oluyorlar

Grkmgzde bey arkadaşınız kuşları ayırdımı?

Bende ayırmayı düşünüyorum çift haneli kafes var bende erkekleri bir tarafa disileri bir tarafa olurmu acaba çünkü başka kafesim yok.
Olur bence elimizdeki imkan neyse o şekilde olması gerekir. Birbirlerini görmelerinde bir sorun yokmuş zaten. Yan yana gelmemeleri ve temas olmaması gerekiyor o kadar

Ben böyle ayırdım ama dogrumu acaba.

Ekli dosyalar

• 20161221_212547.jpg
    20161221_212547.jpg
    2.8 MB · Görüntüleme: 31
@grkmgzde ve @Diyap ayırma işleminiz hanginizin ki başarılı oldu gelişmelerden haberdar ederminiz?
Henüz birleştirmedik kuşları. İnşallah 4-5 gün sonra birleşicek. Şuan için Erkek kızıştı tüneklere suluğa her yere kur yapıyor dişide de kızışma belirtileri var cere renginde koyulaşma erkeğin yanına gitmek için çabalamalar bu şekilde

Geri