RockyveCharlotte
Paylaşımcı Üye
Toz olan 50 gramdan fazla gibi duruyor o ne öyle.
Fazla durması dışında bir sıkıntı gözüküyormu her ikisindede? Tartıcam şimdi bakıym kaç grToz olan 50 gramdan fazla gibi duruyor o ne öyle.
Daha önce kullanmadım bilmiyorum ama öyle bol bol verilcek bişey değil pahalı.50 gramdan fazlaysa katakulli olabilir.Fazla durması dışında bir sıkıntı gözüküyormu her ikisindede? Tartıcam şimdi bakıym kaç gr
Poşetiyle 50 gr tam. Resimde büyük duruyor olabilir, avuç içi kadar falan zaten..Daha önce kullanmadım bilmiyorum ama öyle bol bol verilcek bişey değil pahalı.50 gramdan fazlaysa katakulli olabilir.
Hocam karidesi temin edip , kuşlara verdiniz mi ?Bölünmüş ürünleri Akyolkardesler üzerinden almanızı öneririm.
Yaklaşık 15 gündür yoktum siparişleri onaylatmadım ama tatilde ben karides yedim bana yararı olmuştur umarımHocam karidesi temin edip , kuşlara verdiniz mi ?
Afiyet olsun hocam, sizin yediğiniz yavru karides değil jumbo karidestir.Yaklaşık 15 gündür yoktum siparişleri onaylatmadım ama tatilde ben karides yedim bana yararı olmuştur umarım
Şu bilgiyide ekliyim İngiliz Kraliyet Ailesinin deniz canlıları yemesi yasak.Yaklaşık 15 gündür yoktum siparişleri onaylatmadım ama tatilde ben karides yedim bana yararı olmuştur umarım
Allah'tan İngiliz kraliyet ailesine mensup değilimŞu bilgiyide ekliyim İngiliz Kraliyet Ailesinin deniz canlıları yemesi yasak.
Harika bir site çok teşekkürler. Benim aldığım ürünlerin resmini koymuştum bir yorumunuz varmı enteresan gözüken bir durum söz konusumu ürünlerde renklerinde vs? Entrobac ve amin forte b haftada birer kez 6-8 saat durmak koşuluyla yeterlimidir? Bu yaşa kadar hiç probiyotik kullanmadık, b vitamini ihtiyacınıda biyoteknik avisol b ile karşıladım.Bölünmüş ürünleri Akyolkardesler üzerinden almanızı öneririm.
Birde gold wings premium yumurta maması, 3 gündür 1 er çay kaşığı verdim çok seviyor. 7 sene önce ilk geldiğinde verirdim sonra hep evde mama yaptım. Dişi kuşu kaybettim yanında ölmedi ama yanlız kaldı tüye girdi vs biraz ödül gibi içine kapanmasın diye aldım yine. Zararı varmıdır bu marka mamanın, ve doğru veriliş periyodu ne olmalıdır?Bölünmüş ürünleri Akyolkardesler üzerinden almanızı öneririm.