24 saat açık veterinerler var ve veterinere gitmek yasak değil. Bilginize.Ya nerden bulim bu saate ya yasak var aga
Arkadaşlar evde tedavisi olamazmı yaDostum ne yap ne et götür bence
Avokado 12 saatte gösterir etkisini yöneticiler yardımcı ola bilir @ADRIAN @Ahmet ASLAN @Recai SULAMİS hocalar bakar mısınızSaba çıkarsa sorun olmazmı nolur cevap yazın
Kesin ölür demek doğru olmaz ama riskli bir durum dua edinKesin ölürmü yoksa şansı varmı hiç
Tabii ki ederiz inşallah daha sağlıklı olurNolur sizde dua edin
Su faydalı olurmuSabaha çıkmaz, kesin ölür gibi peşin hükümleri verip insanları üzmeyin.
Kuşa su içirin. Gerekirse zorla kaşıkla şırınga ile içirin. Akabinde ılık bir duş aldırın.
Evde yapılabilecek başka bir şey bilmiyorum.
Canım dikkat et lütfen bişey verirken en azından önce bakın biraz araştırın ailemizden gibi oluyorlar bizde onlara her yediğimizden veriyoruz bizimle yiyip içiyorlar ama doğru değil. Umarım bişey olmaz istersen bir bak zehirlenme için neler yapılabilir netten. Bu arada imkanın var yok bilemem ama maltepe de bir veteriner var acil durumlarda ambulansla geliyorlar 7/24 bilgin olsunArkadaşlar daha demin kuşum avakada yedi evde vardı bitane yumuşamıştı kesim dedim acaba nE oldu sonra kuşum tabi durumu neyse dedim elimle uzatım bi parça 3-4 ısırık aldı daha vermedim versem yerdi ama sonra su içirdim . Ani ölüm solunum yetersizliği yapar diyor nE olur kuşuma tedavisini evde yapabilirmiyim?