Mustafa1982
Meraklı Üye
Berna hanim kusunuz simdi nasil oldu...astim ile ilgili belirtilerde iyilesme var mi
belirtilerde
Evet, yazdığım günden bu yana ilaç kullanmayı kesmiştim,Berna hanim kusunuz simdi nasil oldu...astim ile ilgili belirtilerde iyilesme var mi
evet, yazdığım günden bu yana ilaç kullanmayı kestim, ayın 9 uymuş o zaman, bir hafta geçmiş üzerinden, astımı tamamen geçti diyemem ama bir haftadır ara ara tıkanmaları olsa da gayet iyi, önceki ilaçları kestiğimde ertesi gün tekrar başlamak zorunda kalıyordum, ama bir haftadır hiç gerek olmadı, bu hafta tekrar başlayıp 3 veya 4 gün daha kullanmayı düşünüyorum. sonrasında umarım uzunca bir zaman gerek kalmaz ilaç kullanmama diğer ilaçlardan sonra beklediğimden bayağı hızlı etki etti diğer arkadaşların tavsiye ettiği maya su karışımını da iki defa yapıp bir gün vitamin bir gün de mama yaptım, fındık hanımın tek sıkıntısı ara ara nefesinin çok az hırıltılı olması ve kanatlarının hala olmayışı, 4 gün daha ilaç kullanımından sonra biraz dinlendirip kanatları için nekton- bio isimli vitamine başlamayı düşünüyorum umarım bundan da verim alırızBerna hanim kusunuz simdi nasil oldu...astim ile ilgili belirtilerde iyilesme var mi