Yüzünü kanattı albino olan kuşumun ciyak ciyak bağırıyor ikisi de kafesteÇokta güzel bir kuş neden anlaşamadılar acaba hiç ayırıp tekrar birleştirmeyi denediniz mi ?
Kıyamam üzüldüm inş kavga etmezler bir daha ..Yüzünü kanattı albino olan kuşumun ciyak ciyak bağırıyor ikisi de kafeste
Yani bana söylenen 2 aylıkKaç aylık hocam acaba? Erkek olan benimde dişi kuşum var ve ona eş arıyorum henüz 7 aylık kuşum ama şimdiden birbirlerine alışsın istiyorum ilerde sorun çıkmasın diye![]()
Bu bir sorun mu değil aslında küçüklükten alıp büyütmek daha iyi olur gibiYani bana söylenen 2 aylık![]()
Yani tabi olabilir. Ben albino kuşum tospik le anlaşamadıkları için vermeyi düşünüyorumBu bir sorun mu değil aslında küçüklükten alıp büyütmek daha iyi olur gibi
Nerde yaşıyorsunuzYani tabi olabilir. Ben albino kuşum tospik le anlaşamadıkları için vermeyi düşünüyorum
İstanbulNerde yaşıyorsunuz
Neresindeİstanbul
KartalNeresinde
Benim içinde oldukça uzak ...Kartal
Sizin amacınız nedir acaba zorunuza giden ne bu kadar anlamadımArkadaşlar ücreti karşılığında satmak istiyormuş sahiplendirmek değil konu alım satım ilan başlığına taşınabilir hayırlı akşamlar.
Teşekkürler ama arkadaşın amacı beni linçletmek yalnızArkadaşın demek istediği, konuyu ilan kurallarına uyun olarak açmanız gerekiyor. Ancak bunu kaba bir şekilde yazmış.
![]()
Örnek İlan Şablonu
01) IRKI: 02) CİNSİYETİ: 03) YAŞI: 04) SAĞLIK DURUMU: 05) VARSA BİLEZİK NO: 06) FİYATI: 07) İLAN GEÇERLİLİK TARİHİ: 08) ŞEHİR: 09) BAŞKA İLLERE GÖNDERİM: 10) İRTİBAT TELEFONU: 11) MAİL ADRESİ: 12) ARANABİLECEK ZAMAN DİLİMİ: 13) AÇIKLAMALAR: 14) RESİMLER VE VARSA VİDEO: (...www.muhabbetkusu.com.tr