valla bende senin gibiyimbarajı gecemıyorum lysde matematıkde
ama inananlar var abi biz boyle bir toplumuz igrençligine gelince bencede oyle
yabani hayvanlar ilgi odaklarımdan biri olduğu için olgunlarından yakaladım...tabi öldürmeden bıraktım hayvanları sevdiğim için...ülkemizdeki yarasalar kan emen cisten değiller gözleri vardır ama bilimsel olarak kör olduğu söyleniyor..
pek sanmıyorum kanadının faydalı olduğunu..
Valla bende saçmalık oldugu kaanatindeyim bir kere başarılı oldugun u iddaa ediyorvs vs . ben sadece parama bakarım işimde olmaz arkadaşlar hepinize hak veriyorum
haklısın abı sonucta tıcaret busen paraya bakcn ayıptır bulmussun bır enaıyı kazıkla barı
![]()
öylede hayvanı bulamıyorum ,![]()
yabani hayvanlar ilgi odaklarımdan biri olduğu için olgunlarından yakaladım...tabi öldürmeden bıraktım hayvanları sevdiğim için...ülkemizdeki yarasalar kan emen cisten değiller gözleri vardır ama bilimsel olarak kör olduğu söyleniyor..
pek sanmıyorum kanadının faydalı olduğunu..
hocam allah senı ınandırsın yarasa dıskısı bıle buldum yarasa yok cok garıbıme gıttı bı ınsan yarasa dıskısı nıye satarkı ya![]()
yarasanın bilmediğimiz bir şifa kaynagımı var hayırdır bu konuyu acan arkadaş yarasayı ne yapacan harbi merak ettim .
Yarasayı kavuracakmısın ? Ya da muhabbet kusuyla mı çiftleştircen akıllarda başka secenek bırakmadın .
Bu adamlar dracula mıBenim bildiğim osmanlı zamanındaki romanyada yarasalarla uğraşıyolardı.Acaba sınava giren kişi draculanın akrabası mı
![]()
ARKADAŞLAR BENİM YARASAYLA BİR İŞİM YOK TEKRAR SÖYLEYİM ARACI OLSAM BANA BULURSAM 500 TL VERILCEK BEN DAHA AZ BİR MEBLADA BULUP ticaret amaçlı kullancam he napılcagı konusuna gelınınce bana kanadından su içircegini söyledi öldürmücegni söyledi bilmiyorum bende napacagını ınternetfe baktım bıraz merak edip yarasa kanadından su içmek diye dedigi gibi başarı için kullanılıyormuş sizde bakabilirsiniz konuyla alakam yoktur sadece ticaret amaçlı arıyorum