Teşekkür ederim o tip dışkı gözükmüyor şu anlık ama aklımda bulunsun.Taze dışkıda cıvık siyahlık veya çok koyu kırmızı renk varsa kanlı demektir. Veterinere götürün, anlamazsa sulphamezatin isteyip kullanın
Teşekkür ederim o tip dışkı gözükmüyor şu anlık ama aklımda bulunsun.Taze dışkıda cıvık siyahlık veya çok koyu kırmızı renk varsa kanlı demektir. Veterinere götürün, anlamazsa sulphamezatin isteyip kullanın
Çok minnak hayvanlar size şikayetlerini söyleyemiyorlar kötü olsada bir veterinere götürüp şansınızı deneyin baktınız anlamadı sizi tatmin etmedi ilaçlarınızı kullAnmazsınız yada verdiği ilacı burda danışırsınız sonradan pişman olmayın elimden geleni yapmadım demeyin Allah korusunTeşekkür ederim o tip dışkı gözükmüyor şu anlık ama aklımda bulunsun.
Teşekkür ederim bugün aldım balkonda güzelce oynadık , kekikli suyunu da içirdim , hopladı zıpladı şimdi çok şükür düzeldi biraz Nasıl korkuttu beni ya. Tekrar herkese teşekkür ederim yardımları için.Çok minnak hayvanlar size şikayetlerini söyleyemiyorlar kötü olsada bir veterinere götürüp şansınızı deneyin baktınız anlamadı sizi tatmin etmedi ilaçlarınızı kullAnmazsınız yada verdiği ilacı burda danışırsınız sonradan pişman olmayın elimden geleni yapmadım demeyin Allah korusun
Çok teşekkür ederim.Geçmiş olsun
Geçmiş olsun dikkat edin kaçmasınTeşekkür ederim bugün aldım balkonda güzelce oynadık , kekikli suyunu da içirdim , hopladı zıpladı şimdi çok şükür düzeldi biraz Nasıl korkuttu beni ya. Tekrar herkese teşekkür ederim yardımları için.
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun dikkat edin kaçmasın
Veterinere götürün vakit kaybetmeden antibiyotik verir muhtemelenArkadaşlar biraz düzeldi gibi oldu ama bugün yine keyfi yok. Titriyor , uykulu , uçamıyor da doğru dürüst. Ne yapmam lazım?
Teşekkür ederim.Veterinere götürün vakit kaybetmeden antibiyotik verir muhtemelen
Teşekkür ederim. Evet muayene bile etmedi uzaktan baktı ilaç verdi kullandık ama nafile.Başınız sağ olsun. Veterinere götürmüş müydünüz?
başınız sağ olsunTeşekkür ederim. Evet muayene bile etmedi uzaktan baktı ilaç verdi kullandık ama nafile.
başınız sağ olsun
Anlamış olabilir belki kuşu yormak istememiştir Maalesef kuşlar çok narinler hastalık belirtisi farkeder farketmez müdahele etmek zorundayız klasik veterinerler ilerlediğinde yardımcı olamıyorlar daha özel klinikler olmalı