yambukkale
Yeni Üye
Masumum zaten bana alıştı 1 ay dolmadan.Madde olarak benim dediklerimi mi yaptin
Yine de, alışmamış olsa sizi dikkate almazdım.
Bilginizi prim karşılığında satıyorsunuz.
Masumum zaten bana alıştı 1 ay dolmadan.Madde olarak benim dediklerimi mi yaptin
Amacın ne acaba ?Masumum zaten bana alıştı 1 ay dolmadan.
Hayir boyle bir sey yapmiyorum...Masumum zaten bana alıştı 1 ay dolmadan.
Maddeler halinde şunları yaptım ve kuşum böyle uysal oldu, başka soru varsa beklerim
Yazsaydınız daha faydalı olurdu.
Aarkadaslar bunun uzerinden nasil prim kazanatim ki ben ya benim amacim benim yapmak istediklerimi uzun surdugu icin size kisaca belitmek istedim bunun uzerinden ne prim ne de para kazaniyorum sonucta bu bir muhabbet lusu forumu bend e kusum hakkinda bilgi verdim eger isterseniz bu sureci sizlerle paylasmam arkadaslarbence yambukkale doğru söylüyor
Benimde aynı sizinki gibi bir kuşum var 4 aylıktan küçük 2buçuk 3 aylık erkek ama geleli 3 gün oldu ve hala korkuyo elime gelöiyo elimden yem yemiyo geldiğinden beri hiç yem yemedi 3 günde ballı kraker yedi ve bitti bugün normal yem tarafından yemiyor öğretmeye çalıştım içeri soktum yemliği 2 3 kere yedi ve bugün yanlışlıkla 1 kere dışarı kaçtı yem yedirmeye çalışırken de kaçtı zor soktum kuşunuzu nasıl alıştırdınız lütfen banada yardım edin
Konuşturma olayı nasıl oluyor.