Anne kuş yavruların tüylerini yolmus kökleri kanamis

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Oe2696
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence artık anneyle kafes dışında buluşsunlar, zaten büyüdüler maşallah kendi başlarının çarelerine bakarlar yavaş yavaş

Cadılığı azalacaktır ama onu da katalım işin içine 😀
Tek durmaya başladığından beri bı konuşma çabaları var zaten, cicikus diyor hatta çok şaşırdım hiçte öğretmeye çalışmadık dişi 1 yaşından büyük artık öğrenmez diye muhtemelen erkekten öğrendi duya duya 😂

Tek durmaya başladığından beri bı konuşma çabaları var zaten, cicikus diyor hatta çok şaşırdım hiçte öğretmeye çalışmadık dişi 1 yaşından büyük artık öğrenmez diye muhtemelen erkekten öğrendi duya duya 😂
Benim 1 buçuk yaşındaki erkekte ıslık çalmayı öğrenmiş nerden öğrendiyse 😅 papağan gibi ıslık çalıp duruyor

Bir tane dal darıyi ortadan kestim yuvaya attım en küçükle büyük olan yemeye çalışıyolar bakalım 😂

@Levent ACAR hocam merhabalar, dediğiniz gibi ben anneyi ayırmıştım. Baba besledi yavruları hep halada besliyo en büyük 29 günlük diğerleri 27/26 günlük 3 Yavru var daha yuvadan atlamadi hiç biri erkek kuşta çok yorulmasin diye dişiyi tekrar birleştirmelimiyim yoksa zarar verir mi yavrulara? Nasıl bı yol izlemelimiyim şuan.

Geri