Hocam baba beslememis, anneyi koydum kafese yine yuvadsn bağırislar geldi aldım hemen, elle zar zor besledimYavruları dövmez ama tüyleri yolmaya devam eder.
Yavrular ne kadarlık? 15 gün geçmişse anneyi ayırın baba baksın.
Yok hayır ama ev çok kalabalıktı misafir vardıAnne babanın tekrar çiftleştiğine şahit oldunuz mu
Levent hocam elimde su şekil düz aparat var direk kursaktan besleme yapayım mı ? Daha önce hiç yapmadım ama videoları izledim. Bu yavrular 17,18,20 günlükler sıkıntı olur mu ? Kaşıkla beslemeye çalıştım bugün ama tam yemedilerYavruları dövmez ama tüyleri yolmaya devam eder.
Yavrular ne kadarlık? 15 gün geçmişse anneyi ayırın baba baksın.
Çok ciddi hasar yok biraz tüyleri yolmus okadar iyiler yani ama nasıl besliycem bilmiyorum, babaları arada giriyor yanlarında ama ya hiç beslememis yada çok az besleyebilmis.Strese girdi demek anne kuş, yavrularda çok ciddi hasar yoktur inşallah
Şuan evde değilim geçince atarım, evet kaşıkla da sıringayla da denedim çok zor oluyor ve kursakları doğru düzgün dolmuyorYavruların fotoğrafını atar mısınız direkt kursak beslemesine gerek yok bence eğer daha önce yapmadıysanız, şırınganın ucuyla yavaş yavaş sıksanız yerler diye düşünüyorum videolarda görmüştüm öyle güzel yiyen kuşlaenvar6
@Levent ACAR görsel eklemeyi unutmuşumLevent hocam elimde su şekil düz aparat var direk kursaktan besleme yapayım mı ? Daha önce hiç yapmadım ama videoları izledim. Bu yavrular 17,18,20 günlükler sıkıntı olur mu ? Kaşıkla beslemeye çalıştım bugün ama tam yemediler
Hocam baba yuvaya giriyor yanlarina ama sabah yabrularin kursakları dolu değildi annesinin beslediği gibi. Anneyi koysam geri sıkıntı olur mu? Bide bu yuvaları kaç saatte bı beslemem lazım elleBabanın beslemesi lazım. O şimdi anne yuvalıkta sanıyordur. Yuvalığa dal darı koyun. Ucunu delikten görsün. Girip yer yavruları besler.
Hiç beslemiyorsa videoda izlediğiniz gibi besleyebilirsiniz. Aslında 17 günlük olmuş yavru kaşıktan da yer.
Kaşıkla yedirebildigim kadar yediriyorum ama kursakları dolmuyor öyle tamBildiğim kadarıyla kuşun yüzü bize dönükken gaganın sağından sokup sola yönetiyoruz çapraz şekilde, kursak solda emin olmadan mamayı basmayın