Sizin kuşta dışkı normal. Büyük ihtimalle düzelecek. 4. Gün gekişmeleri yazın.
Selcuk Hocam Nefes alış verişinde ciddi bir düzelme oldu neşesi yerine geldi Ötmede sorun yok hatta hic susmuyor diyelirim ucma kalitesindede bir artıs oldu Tıksırmaları tam gecmedi %70 gecti diyebilirim sabahları 3-4 defa yapıyor sonra gün icrrdinde dahada ypmıyo cok hafif tıksırmalar onlarda Şiddetli degil ilaçları kesdim 6 güne girdik Fazlası xarar olabilir diye bügün Multivitamin ve probiyotik koydum sularına Gelişmeler bu sekildr Teşekkür ederim...İyi bakalım gözünüz aydın. Düzelen kuşa bir gün daha ilaç verin. Diğerine de suyuna katmaya devam edin mecbur içecek. Antibiyotik isal yapar zaten onu önemsemeyin. Damlalıkla verip hırpalamayın kuşu mutlaka içiyordur. Yoksa yaşayamaz. Çok az içtiğini düşünüyorsanız suya kattığınız ilaç dozunu az miktar arttırın.
Rica ederim geçmiş olsun.Selcuk Hocam Nefes alış verişinde ciddi bir düzelme oldu neşesi yerine geldi Ötmede sorun yok hatta hic susmuyor diyelirim ucma kalitesindede bir artıs oldu Tıksırmaları tam gecmedi %70 gecti diyebilirim sabahları 3-4 defa yapıyor sonra gün icrrdinde dahada ypmıyo cok hafif tıksırmalar onlarda Şiddetli degil ilaçları kesdim 6 güne girdik Fazlası xarar olabilir diye bügün Multivitamin ve probiyotik koydum sularına Gelişmeler bu sekildr Teşekkür ederim...