1 1419oguzhan Yeni Üye Katılım 20 Ara 2013 Mesajlar 14 Tepkime puanı 0 22 Ara 2013 #1 İlkokula giderken muhabbet kuşlarım vardı o zaman çok şanslıymışım. Sürekli yumurta verirlerdi ama bi türlü yavru çıkarttıramamıştım. Şimdi ise yeniden başladım , yavru almak istiyorum ya vermezler. ) Bu arada merhaba herkese.Sağlıklı günler dilerim. Image
İlkokula giderken muhabbet kuşlarım vardı o zaman çok şanslıymışım. Sürekli yumurta verirlerdi ama bi türlü yavru çıkarttıramamıştım. Şimdi ise yeniden başladım , yavru almak istiyorum ya vermezler. ) Bu arada merhaba herkese.Sağlıklı günler dilerim. Image
Burak Ayaz Paylaşımcı Üye Katılım 30 Ağu 2013 Mesajlar 472 Tepkime puanı 1 22 Ara 2013 #2 Merhaba hoşgeldiniz.
I ismail baktır Guest 22 Ara 2013 #3 Tam tesi durum benim başımda var şimdi dostumm hoş geldinn aramıza alırsın inşallah zamanla rengarenk yavrular
Tam tesi durum benim başımda var şimdi dostumm hoş geldinn aramıza alırsın inşallah zamanla rengarenk yavrular
Mustafa BÜYÜK Onursal Üye Katılım 22 Mar 2013 Mesajlar 2,323 Tepkime puanı 5 22 Ara 2013 #4 hoş geldiniz