Fatih Köle
Paylaşımcı Üye
Hayırlı olsun. Bol üretimler.
Evet Ahmet kardeşim, fotoğrafları görmüştüm. Hayırlı olsun çok güzel bir çalışma.
Nacizane bir tavsiyem var. Bu enerjiyi kaybetmeden kümesinin temizlik ve bakımını düzene oturt ve koyduğun kurallara uy. Bir kez sallarsan sonu gelmez..
yer size mi ait? birde maliyet olarak neye ne kadar harcadınız paylaşabilirmisiniz, bizim gibi arkadaşlara iyi bir örnek olur?
Evet Ahmet kardeşim, fotoğrafları görmüştüm. Hayırlı olsun çok güzel bir çalışma.
Nacizane bir tavsiyem var. Bu enerjiyi kaybetmeden kümesinin temizlik ve bakımını düzene oturt ve koyduğun kurallara uy. Bir kez sallarsan sonu gelmez..
daha bu aksam abi kafeslerin ustunu domestoslu su ile silip tozunu aldim haftada 2 yada 3 kere toz aliyorum yerler sabah aksam ekektirik supurgesi ile cekiorum mamaliklar sistemi 2 turlu 1 verilirken 2 ci posta camasir suylu suda yatar sirayla bunu yaparim her sabah sulari degisir ve allah inandirsin bos kus yok hepsi yumurtalı 8 ci yumurtayi atti bugun birii nerdeyse ilk attigi yumurta cikacak erkek ise profil resmimdeki erkek
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:49 -->-> Daha önceki mesaj 21:48 --
arkadaslar kafeslerim sifir degil 6 aylik bir kafes ankarada olupta show isinde olan varsa Sıddık YAMAC ismini elbettki duymustur abimiz saolsun cok uyguna verdi bana oda kus hepsi yaklasik 5 milyara maal olddu bana
oda size ait galiba, kira falan değil?
ben 4 yada 5 çift yapmak istiyorum fakat binada oturduğum için evde yapamıyorum, binanın kullanabileceğim deposu falanda yok. evde şu anda tek çiftim var en azından yanlarına bir çift daha almayı düşünüyorum. belki daha sonra yapabilirsem sizin gibi ufak bi depo gibi bi yerde yapabilirim
Çamaşır suyu falan tehlikeli olur (olabilir demiyorum olur).
Kısa vadede göremezsiniz ancak kuvvetli baz o kimyasallar. Hayvanların ciğerlerini yavaş yavaş öldürür.
Diğer yandan üstatsınız saygılarımı sunuyorum çok güzel olmuş emeğinize sağlık.
yanliz havalandirma sistemi var oda icerideki havayi cekior yani kokulu hava cikior ama dediginizi dusunup levent ustaninda dedigi gibi ayni dusunceler icindeyiz virkona donme vakti
Kardeş seni tebrik ederim benimde hayalim böyle bir yer ve Kümes yapmak