J juniorpiton Yeni Üye Katılım 1 Eki 2014 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 1 Eki 2014 #1 Ankarada hobi veya ticaret amaçlı ortak olacak uretimhane arıyorum. Iletisim icin 05068307787
Fatih Köle Paylaşımcı Üye Katılım 2 Ağu 2014 Mesajlar 485 Tepkime puanı 7 1 Eki 2014 #2 juniorpiton' Alıntı: Ankarada hobi veya ticaret amaçlı ortak olacak uretimhane arıyorum. Iletisim icin 05068307787 Genişletmek için tıkla ... Ankara'nın neresindesiniz. yeriniz varmı üretim kafesiniz vs varmı. Daha açıklayıcı ve bilgilendirici olursanız belki çalışma imkanımız veya imkanı olanlar cevap yazabilir.
juniorpiton' Alıntı: Ankarada hobi veya ticaret amaçlı ortak olacak uretimhane arıyorum. Iletisim icin 05068307787 Genişletmek için tıkla ... Ankara'nın neresindesiniz. yeriniz varmı üretim kafesiniz vs varmı. Daha açıklayıcı ve bilgilendirici olursanız belki çalışma imkanımız veya imkanı olanlar cevap yazabilir.
J juniorpiton Yeni Üye Katılım 1 Eki 2014 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 1 Eki 2014 #3 Ankara Yenimahalle Batıkentte yaşıyorum. Herhangi bi yerim veya üretim kafesim yok zaten yayınladığım yazıda söylediğim gibi hazır bir üretimhaneye yada beraber kurulacak bi üretimhaneye ortak arıyorum
Ankara Yenimahalle Batıkentte yaşıyorum. Herhangi bi yerim veya üretim kafesim yok zaten yayınladığım yazıda söylediğim gibi hazır bir üretimhaneye yada beraber kurulacak bi üretimhaneye ortak arıyorum