Nilgün Çelik
Yeni Üye

Merhabalar,
Aranıza Ankara Eryaman'dan katılmaktayım. Muhammet ÇELİK'in eşiyim. Eşim artık kuşlara pek fazla vakit ayıramadığı için bizzat 10 çift muhabbet kuşuyla ben ilgilenmekteyim. Temizliklerinden tutunda, mamalarını verme, yemlerini verme, vitaminlerini verme, sularını günlük değiştirme, yavruların kontrolü vs. aklınıza kuşların bakımıyla alakalı ne geliyorsa tek başıma yapmaktayım. Muhabbet kuşlarını çok seviyorum. Onlarla vakit geçirmek beni çok mutlu ediyor. Ve mutlu olduğum işle uğraştığım için de ayrıca keyif almaktayım. Bir insan ne ile mutlu oluyorsa onu yapmalı bence. Şuan için 10 çift çekoslovak muhabbet kuşum bulunmakta. İlerleyen süreç ne gösterir bilemeyeceğim fakat Allah nasip ederse ilk hedefim eşimin eskiden beslemekte olduğu show jumbo ırkına sahip olmak ve show jumbo üretimi yapmak.
Şuan hamileyim ve buna rağmen kuşlarla ilgilenmemeyi bir saniye olsun aklımın ucundan geçirmedim. Aksine Allah nasip ederse doğacak kızımızı da hayvan sevgisiyle büyütüp onunda ileride annesi gibi muhabbet kuşu üreticisi olması için elimden gelen tüm fedakarlığı yapacağım. Belki aranızda evli olup çocuğu olan arkadaşlar vardır. Lütfen sizlerde çocuklarınıza hayvan sevgisini aşılayın.
Hepinize iyi forumlar diliyorum.
Sevgi ve Saygılarımla.
Nilgün ÇELİK
Son düzenleme: