nasıl hazırlayabilirim yardımcı olurmusunuz
nasıl hazırlayabilirim yardımcı olurmusunuz
abi sabah bi uyandım yerde hareketsiz yarıyor ya ölmemiş nefes alıyor gibi ağzından ama hiç hareket etmiyor gözlerini de hiç kırpmıyoizleyin hocam
abi allah aşkına hareketsiz kafesinin aşağısında buldum sabah yerde . ne yapayım nefes alıyor şu gerdim ağzındannwfes alır gibi çıkardı ne yapayım abiSolunumda sıkıntı olabilir. Kuşun videosunu https://streamable.com/ bu siteye yükle linkini at. Onun dışında kuş kabız. Kuşun yediği yemin fotoğrafını çekip ekle yada hangi markayı kullandığını yaz.
abi öldü kuşabi allah aşkına hareketsiz kafesinin aşağısında buldum sabah yerde . ne yapayım nefes alıyor şu gerdim ağzındannwfes alır gibi çıkardı ne yapayım abi
Üzüldüm. Başın sağ olsunabi öldü kuş
Of ya gerçekten üzüldüm başınız sağ olsunabi öldü kuş
sağolun abiOf ya gerçekten üzüldüm başınız sağ olsun
Nasıl dı kuş dışkısı fln kabızlık için ne yaptınızsağolun abi
dediklerinizi yaptim yemini değiştirdim satın aldığım yem gelmeden öldü. poğosundaki tüyleri kestim zaten dün falan hiç yapışmamıştı. dün gece baya oynadım ettim gözü açılmıştı sabah bi kalktım yerde duruyo kafesi sehbanın üstündeydi kendisi sehpanın altında kafes kapağı açıktı hep zaten. sabah karnı sapsarı şu gibi dışkı olmuş elimdeyken de dışkısı su gibiydi hala kuyruğunu sallıyordu ama salladıktan hemen sonra ağzıyla nefes alıyordu. sonra öldü zaten. canı kanı yerindeydi sabah kalktım cansız gibiydi.Nasıl dı kuş dışkısı fln kabızlık için ne yaptınız
Üzüldüm hocam başınız sağ olsundediklerinizi yaptim yemini değiştirdim satın aldığım yem gelmeden öldü. poğosundaki tüyleri kestim zaten dün falan hiç yapışmamıştı. dün gece baya oynadım ettim gözü açılmıştı sabah bi kalktım yerde duruyo kafesi sehbanın üstündeydi kendisi sehpanın altında kafes kapağı açıktı hep zaten. sabah karnı sapsarı şu gibi dışkı olmuş elimdeyken de dışkısı su gibiydi hala kuyruğunu sallıyordu ama salladıktan hemen sonra ağzıyla nefes alıyordu. sonra öldü zaten. canı kanı yerindeydi sabah kalktım cansız gibiydi.
allah razı olsun yine de yardımcı oldunuz. malesef şırnakta olduğum için çaresine baktıramadım. imkanlar yoktuÜzüldüm hocam başınız sağ olsun
Siz elinden gelenizi yaptınız Şırnak gibi yerlerde imkanlar yok, kısıtlıallah razı olsun yine de yardımcı oldunuz. malesef şırnakta olduğum için çaresine baktıramadım. imkanlar yoktu