Mert Can YALÇIN
Meraklı Üye
Hayır problemi kafasını kaldıramama değil zaten hastalığı nedenîyle halsiz düşmüş sürekli başını yere dayıyor
Nasıl oldu vitamin felan verdiyseniz toparladı mı biraz?
Hayır problemi kafasını kaldıramama değil zaten hastalığı nedenîyle halsiz düşmüş sürekli başını yere dayıyor
Verdim verdim sonra 10 yıldır muhabbet kuşlarıyla ilgilenen bi komşunuz var geçte olsa ona gitmeyi akıl ettim. Çok salmış kendini ölme ihtimali var dedi. Sen ver bunu iyileşene kadar ben bakayım dedi ben de ne de olsa benden daha bilgili dedim verdim. Hala haber gelmediğine göre ölmemiş umarım iyileşir ya çok seviyordum onu ama bi yerlerde bi hata yapmışım demek ki
İkimiz de maduruz sizinki nasıl
Zavallıcığın boynu tutulmuş az önce gördüm dünkü halinden biraz daha iyiydi ama güzelim başını hareket ettiremiyo. Soğukta kalmış dedi komşumuz aslında bulundukları yerlerde hep camları kapıları kapatmaya da dikkat ediyorum ama napalım artık oldu bi kere. Hala durumu pek iyi değilmîş hiçbir şey de yemiyormuş dün kakası iyice su gibiydi şimdi bîraz daha iyi oldu dedi komşumuz
Kuşum çok iyi durumda gördüğümde yemek yiyordu yürüyüşü her şeyi düzelmiş komşumuz vitaminini hep ağzına damlattım falan dedi sadece boynu biraz tutuk hala ama eminim o da geçecektir