Ali esat b.
Yeni Üye
Pardon kusma bakmayın.
Kuşun güncel videosunu ve güncel dışkılarını görelim tekrardan. Ama hızlıresim.com,streamable.com,youtube gibi sitelere yükleyin..
Pardon kusma bakmayın.
Kuşun güncel videosunu ve güncel dışkılarını görelim tekrardan. Ama hızlıresim.com,streamable.com,youtube gibi sitelere yükleyin..
Tm ama pazar günü alabilirim sıkıntı olur muHepsini probiyotik, multi vitamin ve aminoasitle destekleyin. Ayrıva keten tohumu alın günlük her kafese 1 tatlı kaşığı kadar ayrı yemlikte verin. Günlük Ne kadar yediklerini takip edip yazın.
Pardon kusma bakmayın.
Sıkıntı olmaz. İlaçlar gelene kadar Evde kuru maya varsa ( keklere falan katılan ) bir suluk suya yarım çay kaşığı kadar katıp eritin o suyu iki suluğa eşit bölerek verin. Suyu hazırlamadan önce 4 saat kafar susuz kalsınlar ve suyu mümkünse günde 2 kez taze hazırlayın. Değilse en geç her gün taze verinTm ama pazar günü alabilirim sıkıntı olur mu
Olmamış.. Youtubeye yükle istersen daha kolay olur
Videoyu Ali Esat bozdemir hesabından bulabilirsinizSıkıntı olmaz. İlaçlar gelene kadar Evde kuru maya varsa ( keklere falan katılan ) bir suluk suya yarım çay kaşığı kadar katıp eritin o suyu iki suluğa eşit bölerek verin. Suyu hazırlamadan önce 4 saat kafar susuz kalsınlar ve suyu mümkünse günde 2 kez taze hazırlayın. Değilse en geç her gün taze verin
Videoyu Ali Esat bozdemir hesabından bulabilirsiniz
Videonun linkini atar mısın?
İshal ilacı ile kızıştırıcı Nijer tohumu var Multi vitamin de alayım mı?Olmuş. Dışkılar fena değil aslında. Kanatlı oil prozim probiyotik temin et ve haftada 3 kere kullan kuşlarının suyuna hazırla.
Kaliteli multivitamin al yine Kanatlı Oil markasının olabilir,Vitabol ürününü alabilirsin,haftada 1 multivitamin ver.
Röhnfried Bt Amin Forte temin et 30 ml kadar alabilirsiniz ,ondan da haftada 2 kez ver.
Yeşil kuş neden yerde bu arada? Hep aşağıda mı duruyor?
İshal ilacı ile kızıştırıcı Nijer tohumu var Multi vitamin de alayım mı?
Ben mardindeyim buradaki petshoplar hep çakma o yuden kendim üretim yapmak istiyorum yardım daha 14 trendyoldan birşey sipariş edemem maalesef ama bulurum sıkıntı yok eğer devam edersen erkeği yeniden değiştirmek zorunda kalınan galibaDersen ki benim çok bütçem yok,o zaman Röhnfried marka Entrobac probiyotik al 30 gr,
Bt Amin forte al 30 ml, Gervit-w multivitamin al 30 ml falan.
Karadenizpet.com Röhnfried yetkili il bayisidir istersen ordan temin edebilirsin. Trendyolda da satış yapıyor ama kendi sitesinde fiyatlar daha makul.
Kafes dezenfektanı olarak Virkon s de temin edebilirsin 50 gr yeterli.
Karadeniz Petshop - Kaliteli ve Güvenli Alışveriş
Muhabbetkuşu yem, vitamin, kızıştırıcı, sağlık, üretim ve gerekli olan bütün ürünler karadenizpet.com'da. Ücretsiz kargo fırsatları ve hediyelerle ayağınıza gelsinkaradenizpet.com
Ben mardindeyim buradaki petshoplar hep çakma o yuden kendim üretim yapmak istiyorum yardım daha 14 trendyoldan birşey sipariş edemem maalesef ama bulurum sıkıntı yok eğer devam edersen erkeği yeniden değiştirmek zorunda kalınan galiba
Hm anladım çok tesekkur ederim emeğiniz içinDediğim ürünleri bulman zor petşoplarda genelde böyle ürünler olmaz. Online sipariş etmen gerekir. Röhnfried Alman malıdır.
Hm anladım çok tesekkur ederim emeğiniz için