4 veya 5 aylık dişi bir kuşum var erkeğe kur yapıyor ama erkek çok hareketsiz neden böyle hareketsi

Hepsini probiyotik, multi vitamin ve aminoasitle destekleyin. Ayrıva keten tohumu alın günlük her kafese 1 tatlı kaşığı kadar ayrı yemlikte verin. Günlük Ne kadar yediklerini takip edip yazın.

Sormak istediğiniz şey tam olarak nedir net yazar mısınız? Ayrıca kafes tabanına gıda ürünlerini temas ettirmeyin dışkı yapılan yerlere değmesin kalamar kemiği dal darı falan.. Hastalık kaparlar uğraşırsınız sonra iyileştirmek için. Temizliğe dikkat edin..

Kuşların her birinin dışkısını buraya paylaşın. Kafes tabanına beyaz peçete serin kuş üzerine 6-7 tane dışkı yapsın sonra buraya foto atın. Hızlıresim.com a atın fotoları. Videoları ise streamable.com veya youtubeye atın sonra buraya link atın izleyelim.

Yazdığım şu faydalı metni de okumanızı öneriyorum.

Tm ama pazar günü alabilirim sıkıntı olur mu
Sıkıntı olmaz. İlaçlar gelene kadar Evde kuru maya varsa ( keklere falan katılan ) bir suluk suya yarım çay kaşığı kadar katıp eritin o suyu iki suluğa eşit bölerek verin. Suyu hazırlamadan önce 4 saat kafar susuz kalsınlar 👍 ve suyu mümkünse günde 2 kez taze hazırlayın. Değilse en geç her gün taze verin

Olmamış.. Youtubeye yükle istersen daha kolay olur
Sıkıntı olmaz. İlaçlar gelene kadar Evde kuru maya varsa ( keklere falan katılan ) bir suluk suya yarım çay kaşığı kadar katıp eritin o suyu iki suluğa eşit bölerek verin. Suyu hazırlamadan önce 4 saat kafar susuz kalsınlar 👍 ve suyu mümkünse günde 2 kez taze hazırlayın. Değilse en geç her gün taze verin
Videoyu Ali Esat bozdemir hesabından bulabilirsiniz

Olmuş. Dışkılar fena değil aslında. Kanatlı oil prozim probiyotik temin et ve haftada 3 kere kullan kuşlarının suyuna hazırla.
Kaliteli multivitamin al yine Kanatlı Oil markasının olabilir,Vitabol ürününü alabilirsin,haftada 1 multivitamin ver.
Röhnfried Bt Amin Forte temin et 30 ml kadar alabilirsiniz ,ondan da haftada 2 kez ver.

Yeşil kuş neden yerde bu arada? Hep aşağıda mı duruyor?

Olmuş. Dışkılar fena değil aslında. Kanatlı oil prozim probiyotik temin et ve haftada 3 kere kullan kuşlarının suyuna hazırla.
Kaliteli multivitamin al yine Kanatlı Oil markasının olabilir,Vitabol ürününü alabilirsin,haftada 1 multivitamin ver.
Röhnfried Bt Amin Forte temin et 30 ml kadar alabilirsiniz ,ondan da haftada 2 kez ver.

Yeşil kuş neden yerde bu arada? Hep aşağıda mı duruyor?
İshal ilacı ile kızıştırıcı Nijer tohumu var Multi vitamin de alayım mı?

Dersen ki benim çok bütçem yok,o zaman Röhnfried marka Entrobac probiyotik al 30 gr,
Bt Amin forte al 30 ml, Gervit-w multivitamin al 30 ml falan.
Karadenizpet.com Röhnfried yetkili il bayisidir istersen ordan temin edebilirsin. Trendyolda da satış yapıyor ama kendi sitesinde fiyatlar daha makul.
Kafes dezenfektanı olarak Virkon s de temin edebilirsin 50 gr yeterli.

İshal ilacı ile kızıştırıcı Nijer tohumu var Multi vitamin de alayım mı?

Kuşlar ishal değilse ishal ilacı veya başka ilaç verme şimdilik. Nijer tohumunu da çok verme. Keten tohumu al kapalı pakette ve haftada 2 kez ver taze taze. Kuşlar için süper bir tohumdur besindir. Haftada 1 tatlı kaşığı keten tohumu ver.

Dersen ki benim çok bütçem yok,o zaman Röhnfried marka Entrobac probiyotik al 30 gr,
Bt Amin forte al 30 ml, Gervit-w multivitamin al 30 ml falan.
Karadenizpet.com Röhnfried yetkili il bayisidir istersen ordan temin edebilirsin. Trendyolda da satış yapıyor ama kendi sitesinde fiyatlar daha makul.
Kafes dezenfektanı olarak Virkon s de temin edebilirsin 50 gr yeterli.

Ben mardindeyim buradaki petshoplar hep çakma o yuden kendim üretim yapmak istiyorum yardım daha 14 trendyoldan birşey sipariş edemem maalesef ama bulurum sıkıntı yok eğer devam edersen erkeği yeniden değiştirmek zorunda kalınan galiba

Ben mardindeyim buradaki petshoplar hep çakma o yuden kendim üretim yapmak istiyorum yardım daha 14 trendyoldan birşey sipariş edemem maalesef ama bulurum sıkıntı yok eğer devam edersen erkeği yeniden değiştirmek zorunda kalınan galiba

Dediğim ürünleri bulman zor petşoplarda genelde böyle ürünler olmaz. Online sipariş etmen gerekir. Röhnfried Alman malıdır.

Hm anladım çok tesekkur ederim emeğiniz için

Rica ederim. Ayrıca üretim yapmak gibi planın varsa birtakım şeyleri temin etmen gerekecek,profesyonel ürünler alman gerekir. Maddi gücün yoksa bu işe hiç girme.

Geri