4 veya 5 aylık dişi bir kuşum var erkeğe kur yapıyor ama erkek çok hareketsiz neden böyle hareketsi

Ali esat b.

Yeni Üye
Öncelikle merhabalar buraya yeni kayıt oldum benim 4 veya 5 aylık dişi bir kuşum var erkeğe kur yapıyor ama erkek çok hareketsiz neden böyle hareketsiz hasta falan da değil lütfen yardımcı olur musunuz dişi kuşumun altında yumurta görmeyi çok istiyorum da

Merhaba,
Hasta olup olmadığına nasıl karar verdiniz?
Kuşlarınızın güncel kısa videosunu ve dışkılarını paylaşın. Kafes tabanına beyaz peçete serin üzerine dışkılasınlar ,sonra buraya foto atın dışkıların. Kuşlarınızda öğürme kusma hapşırma burun göz akıntısı,iştah enerji kaybı,ağız içinde peynirimsi pamuk gibi lezyonlar, ağız içinde veya kusmukta kötü koku,dışkıda kötü koku,baş döndürme, salyalı kusma vb. şeyler var mı? Detay veriniz.

Foto için hızlıresim com, video için streamable.com veya youtubeyi kullanabilirsiniz.

İsterseniz hangi şehirde yaşadığınızı belirtirseniz kanatlı kliniği önerisinde bulunabiliriz yaşadığınız şehirde varsa.

Nasıl karar verdiğimi açıklıyayım işten gelince sürekli izliyorum herhangi bir ishal nezle vs. Yok bu kadar

Nasıl karar verdiğimi açıklıyayım işten gelince sürekli izliyorum herhangi bir ishal nezle vs. Yok bu kadar

İshal nezleden ibaret değildir hastalık belirtileri çeşitleri.
Siz yukarıda size sorduğum sorulara detaylı devap verin ve istediğim görselleri paylaşın,bakalım kuşlarınızın durumuna.

Hızlıresim.com da paylaşıp linki buraya yapıştırın

Henüz hiçbirinizden cevap alamadım 3 gün oldu siz yazmayalı🙁

Pardon kusma bakmayın.
Kuşun güncel videosunu ve güncel dışkılarını görelim tekrardan. Ama hızlıresim.com,streamable.com,youtube gibi sitelere yükleyin..

Pardon kusma bakmayın.
Kuşun güncel videosunu ve güncel dışkılarını görelim tekrardan. Ama hızlıresim.com,streamable.com,youtube gibi sitelere yükleyin..
Ayrıca yanlarına 1 çift kuş daha getirdim dişi herzamanki gibi hareketliydi ve bugün özellikle izledim yeni çift gelince biraz daha hareketlendi ve daha çok kur yapmaya basladı kafa kasıyodu yem kusmak istedi gibi ona çok bakamadım onu opuyodu ve erkek yine birşey yapmiyodu dişi kuş tek ayağını üstüne atıyor erkek kaçıyor değiştirmeli miyim cere renginden de kızışmış olduğu belki ve dişinin cere rengi değişmedi maalesef hiçbir kuşumun cere rengi değişmedi şimdiye kadar🙁

Geri