Avizedeki fotoğrafa bayıldım gelin göbüşümüzü ısırın diyorlar maşallah havalardandır büyük ihtimalle dediğiniz gibiMavi olanda var gibiydi ama korktuğu için ve havalardan di sanırım şuan hiç bir sorunu yok
Avizedeki fotoğrafa bayıldım gelin göbüşümüzü ısırın diyorlar maşallah havalardandır büyük ihtimalle dediğiniz gibiMavi olanda var gibiydi ama korktuğu için ve havalardan di sanırım şuan hiç bir sorunu yok
Çokta uysallar kendileri elime cikiyor sevdiriyor büyük olan biraz fenaydıAvizedeki fotoğrafa bayıldım gelin göbüşümüzü ısırın diyorlar maşallah havalardandır büyük ihtimalle dediğiniz gibi
Eminim ki el beslemesi yapmanızın da çok faydası vardır, benimkiler ne zaman torun verecek acaba bana hayırlısıylaÇokta uysallar kendileri elime cikiyor sevdiriyor büyük olan biraz fenaydı
Sabır işi tamamenEminim ki el beslemesi yapmanızın da çok faydası vardır, benimkiler ne zaman torun verecek acaba bana hayırlısıyla
Katılıyorum kesinlikle, şuan ayrılar bakalım 3 4 gün sonra birleştirmeyi düşünüyorumSabır işi tamamen