Yok 3. kuluçkasıİlk kuluckasımi kusun eger ilk kuluckası ise 3 yumurta normaldir yatmiyorsa anormallik var
Daha önce yavru aldın mı ?Yok 3. kuluçkası
Kusu hemen ayır ve vitamin takviyelerini yap bide öyle dene kesin sonuc alırsın kus yıpranmıs ola bilirAldım ama yumurtalar arası hiç bu kadar uzun ara vermemişti
Aynen erkek tüye girdi ama gayet neşeli ve hareketli hatta yumurtaları çevirmeye bile yuvaya giriyor ama dişi yuvayla ilgisini kestiSon kuluçkası üzerinden ne kadar vakit geçti? Kuluçkanın bırakılması için çok fazla sebep var ama tüye girmiş olabilir diye düşünüyorum.
Mevsim değişikliğinin olduğu bu dönemlerde tüye girmeleri normal bir daha kuşlarınızın tüy dökme dönemlerini takip eder ona göre ayarlarsınız kuluçkaları.Aynen erkek tüye girdi ama gayet neşeli ve hareketli hatta yumurtaları çevirmeye bile yuvaya giriyor ama dişi yuvayla ilgisini kesti
3.yumurta sonrası yem değişimiyle tüye girdi,peki dişi kuşun karnında 4. Yumurta var yuvalığı ne zaman çıkar malıyım?Mevsim değişikliğinin olduğu bu dönemlerde tüye girmeleri normal bir daha kuşlarınızın tüy dökme dönemlerini takip eder ona göre ayarlarsınız kuluçkaları.
Şu saatten sonra dişi kuş bir daha kuluçkaya yatmaz. Siz bilirsiniz yani.3.yumurta sonrası yem değişimiyle tüye girdi,peki dişi kuşun karnında 4. Yumurta var yuvalığı ne zaman çıkar malıyım?
Yok yumurta karnında sıkıntı olur mu diye sormuştum?Şu saatten sonra dişi kuş bir daha kuluçkaya yatmaz. Siz bilirsiniz yani.
Hiçbir sıkıntı olmaz çıkartır bir kaç güne onu da alırsınız.Yok yumurta karnında sıkıntı olur mu diye sormuştum?
Çok teşekkür ederimHiçbir sıkıntı olmaz çıkartır bir kaç güne onu da alırsınız.