3 aylık kuşun bakım ihtiyaçları

Denizim

Yeni Üye
Merhabalar yaklaşık 3 aylık civarında muhabbet kuşumuz var. Bize geleli 1 ay kadar oldu. Bakım için sorularım var henüz bu konuda çok yeniyim. Kaliteli bir yem almak istiyorum Versele Laga ismini duydum. Pelet yem iyi dediler. Günlük vermeye uygunmudur pelet yem. Ve ekstra vitamin ne vermem gerekiyor. Bunun yani sıra bit pire spreyi varmis bunun içinde öneri almak isterim önerebileceğiniz marka ve ne sıklıkla yapmalıyım. Gaga ve ayaklari icin tatli badem yagi aldim doğrumudur.

Versela laganın pelet yemini kullanabilirsiniz evet. Günlük verebilirsiniz. Badem yağı bakım için uygundur. Ayda bir falan sürseniz yeter..

Vitamin olarak vitabol kullanabilirsiniz ayrıca mutlaka probiyotik de kullanın prozim plus olabilir mesela.

Versele Laga yem,Garden mix pembe şerit olabilir. Açık yem almayın.
Takviye markası olarak Kanatlı oil,Röhnfried olabilir. Kanatlı oil prozim probiyotik alabilirsiniz, bütçe yoksa Röhnfried Entrobac Probiyotik alabilirsiniz 20 gram.
Pelet yeme alıştırmak kolay olmayabilir onu da söyleyeyim.

Takviyeleri aldim. Entrobac, gerwit- w , bt amin forte aldim. Parazitler icin vilmectin dediler ama bulamadim onu baska alternatif varmi

Geri