Kuş forum dışı sahiplendirilmiştir .
Son düzenleme:
fotorafla birebir çok değişken ama gördüğüm kadarıyla kuş degerının cok altında satılıyor bu fiyatın iki katının fazlası eder maşallah haırlı satışalar kardeşim
hayırlı satışlar olur inşallah ercan kardeşim
kardeşim anlıyorum sonuna kadarda haklısın dedğim gibi ihtiyacı olan kaçırmasın gönlüne sağlıkm kardeşimValla abi kuş bire birde görsen aynı erkekden iri güzel bir dişi .bu fiyatlara satılmaz ama işin ticaretini bilende bilmeyende yapınca malesef bu fiyatlara satmak zorunda kalıyoruz .inanırmısın ama hala pazarlık yapan varyani hiç bişey olmasa kendim kullanırım bir erkek bulup skıntı değil .
ercan kardeşimiz işin ciddi anlamda ticaretinde değil hobby olarak sevdiği için uğraştığı belli kendimde tanıdığım gördüğüm kadarıyla düzgün biri bana verdiği kuştanda memnunum saolsun o nedenle zaten söylediği gibi insanlar 150 liralık kuşu 50 liraya almaya çalışıyor yada bazıları 150 liralık kuşu 250ye satıyor yani herkes değişik kazıklama taktiği uyguluyor ama ercan arkadaşım öyle bişeyin peşinde değil böyle hayvanseverlere ihtiyacımız var
evet hocam bı sekılde dediklerımın özeti söyledıklerınız.diyecek bişsey yokki tebrik etmek düşer bizede ercan kardeşimizi.isteyen istedıgını dusnur soyler ne dal darıları ne yemlerı ne mamaları ne vitamınlerı ne yem takvıyelerı ne cımlendırmelerı ne yavru besleme mamaları ve mamaların apartları aparatları hıjyeni hastalıgı ilaçları kafesi yuvalıgı salması vs vs gidiyor insanın zorunada hiç anlamayan biri çıkıp bu kusa cok ıstysn ben bunu falanca fıyata aldım deyıncede hiç bir dememek düşüyo ne diyeceksınkı tartısmayıp eyvallah dıyeceksın ercan kardeşim sagolsun cok ıstıyosun dıyenlere ınat bu fıyatı yazmıs maşallah kardeşim diyecek cok sey varda ne dıyeceksın o kus o hale kolay gelmıyor o saydıgım masrafları yok sayın emek ödenmez emekercan kardeşimiz işin ciddi anlamda ticaretinde değil hobby olarak sevdiği için uğraştığı belli kendimde tanıdığım gördüğüm kadarıyla düzgün biri bana verdiği kuştanda memnunum saolsun o nedenle zaten söylediği gibi insanlar 150 liralık kuşu 50 liraya almaya çalışıyor yada bazıları 150 liralık kuşu 250ye satıyor yani herkes değişik kazıklama taktiği uyguluyor ama ercan arkadaşım öyle bişeyin peşinde değil böyle hayvanseverlere ihtiyacımız var
Bunu zor satarsin cunku buna erkek bulmak zorsaka bi yana masallah cok guzel kus hayirli satislar
maşallah Ercan bey. ben kuşunuzu almayı çok istiyorum. ama malesef benim jumbo bebiş henüz 3 aylık bir sorun olmayacaksa almaya hazırım.
evet hocam bı sekılde dediklerımın özeti söyledıklerınız.diyecek bişsey yokki tebrik etmek düşer bizede ercan kardeşimizi.isteyen istedıgını dusnur soyler ne dal darıları ne yemlerı ne mamaları ne vitamınlerı ne yem takvıyelerı ne cımlendırmelerı ne yavru besleme mamaları ve mamaların apartları aparatları hıjyeni hastalıgı ilaçları kafesi yuvalıgı salması vs vs gidiyor insanın zorunada hiç anlamayan biri çıkıp bu kusa cok ıstysn ben bunu falanca fıyata aldım deyıncede hiç bir dememek düşüyo ne diyeceksınkı tartısmayıp eyvallah dıyeceksın ercan kardeşim sagolsun cok ıstıyosun dıyenlere ınat bu fıyatı yazmıs maşallah kardeşim diyecek cok sey varda ne dıyeceksın o kus o hale kolay gelmıyor o saydıgım masrafları yok sayın emek ödenmez emek
Kardeş kuşu almak için geç kaldm banada böyle bi dişi lazımdı 2015 bilezikli çok güzel jumbo kusuma vardı dişi arıyordum ilanı geç gördüm arcaktm işim çktı arayamadm şimdi baktm sahiplendirilmis kuş iyi kuşa benziyordu elinizde başka varmı yardmcı olurmusun