Veterinere götürsem ne kadar ücret alırlar? Fiyatları pek bilmiyorum eğer çok yüksekse hiç götüremem.Kuşunuzun dışkısı hiç iyi değil. Hem renkş hem kıvamı. Veteriner görme imkanınız varsa mutlaka görsün. Durumu değişken, hastalıklarını gizleme konusunda çok iyidirler ama belliki bir problemi var. @Tombiş hocamızında bir fikrini alalım. Müsait olunca bakabilirse sevinirim
Anlıyorum, üzgünüm. Umarım şifa bulurAz önce ailem ile konuştum maddi durumlardan ötürü veterinere götüremiyoruz. İçim yanıyor fakat yapacak bir şey yok. Evde elimden geldiğince sahip çıkacağım.
Kuşunuzun son durumu nedir acaba merak ettimÇok teşekkür ederim yardımlarınız için. Elimden geleni yapacağım.
Dışarıdayken aşırı hareketli, kafesin içinde ise zaman zaman çok durgun. Hep kabarık bir şekilde duruyor. Durumu şu anlık aynı.Kuşunuzun son durumu nedir acaba merak ettim
Hocam dediğimi yapın arayın veterineri fiyatları sorun.Dışarıdayken aşırı hareketli, kafesin içinde ise zaman zaman çok durgun. Hep kabarık bir şekilde duruyor. Durumu şu anlık aynı.
Özür dilerim söylemeyi unuttum.Hocam dediğimi yapın arayın veterineri fiyatları sorun.
Kanatlı uzmanına sorun veterinerler anlamaz geneldeÖzür dilerim söylemeyi unuttum.
Ben yakınımda olan veterinere sordum kuşu görmeden fiyatı söyleyemeyiz dedi. Ama ilaçla tedavi yapılacaksa muayene ücreti almıyoruz dedi. İlaçların fiyatını sorduğumda ise yine bir şey söylemedi.