masallah valla ole aynı babaları ayırt etmek zorAnne yuvaligın girişinde .3 yavru ve baba solda bir arada sanki 4 uzler gibi maşallah
masallah valla ole aynı babaları ayırt etmek zorAnne yuvaligın girişinde .3 yavru ve baba solda bir arada sanki 4 uzler gibi maşallah
cok sagolun evet cok sevıorum albınoyu bembeyaz yavrulardanda albıno gelır ınsallah tabı once yavru cıkarmı 2 sıde acemı erkek dolleyebıldımı bunlardan sonra temennım tabıkıAlbinonun zerafeti yeter Maşaallah
Aynen.ben baba kuşun kuyruğu uzun olmasaydı ayırt edemezdim gercektenmasallah valla ole aynı babaları ayırt etmek zor
Hayırlısı ile çıkar inşallahcok sagolun evet cok sevıorum albınoyu bembeyaz yavrulardanda albıno gelır ınsallah tabı once yavru cıkarmı 2 sıde acemı erkek dolleyebıldımı bunlardan sonra temennım tabıkı
cok sagolun ınsallahHayırlısı ile çıkar inşallah
haha benımde buyuk yavru babasından iri yan yana gelıorlar kafası yapısı daha buyuk komıgıme gıdıyor annesı gıbı ırı olcakAynen.ben baba kuşun kuyruğu uzun olmasaydı ayırt edemezdim gercekten
İnşaallah hepsi sağ salim çıkar. Albinonun eşi ne renk acaba?cok sagolun evet cok sevıorum albınoyu bembeyaz yavrulardanda albıno gelır ınsallah tabı once yavru cıkarmı 2 sıde acemı erkek dolleyebıldımı bunlardan sonra temennım tabıkı
cok sagolun esı mor renkde spangle erkek koydum resmını bugun sabahda 7 aylık dısım ılk yumurtasını yapmıs masallah ınsallah bu kuluckada yavru verır nasıp olursa 2 ve 3 resımde onlara aıtİnşaallah hepsi sağ salim çıkar. Albinonun eşi ne renk acaba?