İshal

Hocam ben kuşta karaciğer veya böbrek rahatsızlığı olduğundan şüphelenmeye başladım. Bu durumda yapmamız gereken biraz daha probiyotikle destekleyip, ayrıca kadochol ve amino asit gibi ürünler alıp onları probiyotik eşliğinde kullanmak olur. Dışkısının ısrarla düzelmemesinin bu sebeple olduğunu düşünüyorum ben.

Hocam ben kuşta karaciğer veya böbrek rahatsızlığı olduğundan şüphelenmeye başladım. Bu durumda yapmamız gereken biraz daha probiyotikle destekleyip, ayrıca kadochol ve amino asit gibi ürünler alıp onları probiyotik eşliğinde kullanmak olur. Dışkısının ısrarla düzelmemesinin bu sebeple olduğunu düşünüyorum ben.
Selçuk hocam Onerdiginiz veya bu iyi gelir dediğiniz ürün varmı.
Prozim plus da içinde amino asit var ekstra alayım mı.
Birde nasıl kullanayim

Birde alfamin kullandigim zaman sulu olmuyor. İdeal dışkı ya dönüyor

Eğer sorun karaciğerdeyse kolin klorür karnitin ve metionin içerikli amino asit desteği lazım. Prozimde metionin ve lizin vardı yanlış hatırlamıyorsam. Kanatlıoil B-A forte, Depovit Aminovit veya Bt amin forte olabilir.

Geri