Ahmed Demir
Onursal Üye
Garibim kıtlıktan çıkmış sanki hic bakmamislar goren sokakta yasamis sanir bu zamana kadar
Bilmiyorum ne kadar beslediğini erkek kuşun yanında dişi bir kuş var bu da dişi eğer o dişiden ilgiyi kesme imkanı varsa ayırıyım başka yere koyuyumSize veren kişi ne kadar süre beslemiş biliyor musunuz?
Tek renk olduğu için tüylerinden bir şey anlamak güç.
Gözde gri halkada oluşmamış sanırım.
Bir de ilerleyen günlerde kuş kendisinj topladıktan sonrası diğer erkek kuşunuz bunu görmesin.
İlgisi kendi dişisinden çok bu kuşa kayabilir.
Kurtardim ellerinden facebookta görmüştüm ücretsiz sahiplenecek diye ama bu kadar kötü beklemiyordum açıkcası inşallah birkaç güne halledicem herşeyini ishali durdu ama dışkısında yem taneleri var iyi sindiremiyor galiba kum koydum yardimci olcaktir heralde kanarya yemide aldim gidipGaribim kıtlıktan çıkmış sanki hic bakmamislar goren sokakta yasamis sanir bu zamana kadar
iyi yapmışsın daha önceden kum tüketmedi ise yemleri sindirememesi ondandır dediğim gibi devam et tedaviye 1-2 gün sonra eski form unu yakalamaya başlar inş. en az 1 hafta kesinlikle yeşillik ve normal mama türlerinden uzak durKurtardim ellerinden facebookta görmüştüm ücretsiz sahiplenecek diye ama bu kadar kötü beklemiyordum açıkcası inşallah birkaç güne halledicem herşeyini ishali durdu ama dışkısında yem taneleri var iyi sindiremiyor galiba kum koydum yardimci olcaktir heralde kanarya yemide aldim gidip
Gözünde halka oluşmamış alan kişiye satan 1,5 yaşında denis ama mümkün degilKuşun yaşı kücük gibi gözünü çekebilirmisin ?
Yiyo yemesinde problem yok acaba göğüs kemiği zayıflıktan dolayı mı öyle birde suyuna vitamin atmaya başlıyım mı yumurta maması falanCan boğazdan gelirmis hesabi yesin yedikce guclenicektir kilo alir yiyosa korkmayin duzelecektir