Soru sormaya geldim
Paylaşımcı Üye
İlerlemeden müdahale etmek daha faydalı olur
Umarım en kısa sürede iyileşir. Şunu da söyleyeyim dışkıları çok daha iyi durumda. Çoğunluğu katı ve düzgün olmaya başladı. Şuan işteyim dönünce güncel resim paylaşmaya çalışacağım. Tekrar teşekkürler.İlerlemeden müdahale etmek daha faydalı olur
Yeni kağıt koyuyorum yarım-1 saat içerisinde falan atarım şuan dışarıya çıkartıyorum bugün pek dışarı çıkamadılar. Sıkılmışlarıdır.Güncel dışkı atabilir misiniz?
Cidden cok mutlu oldum. Yarin sabah tekrar atarim. Tum arkadaslara iyi gecelerDüzelmiş gibi duruyor. Bekleyelim birkaç tane daha yapsın tekrar atın.
Düzelmiş gibi duruyor. Bekleyelim birkaç tane daha yapsın tekrar atın.
Sitraks*2 gündür sade su veriyorum bu arada bir şey kullanmam gerekiyorsa kullanayım evde ishal ilacı ge oral ve straks şurup var.
Tesekkur ederim temin etmeye calisacagim.Dışkılar toparlamış ama ilaç başlamak gerekiyor. Sulphamezathine kullanılabilir..
Tam dolu suluğa 6-7 damla ekleyin, 7 gün kullanın..
İlaç kullanımı sırasında kafeste sadece ilaçlı su ve yem kalsın..
Dışkılar toparlamış ama ilaç başlamak gerekiyor. Sulphamezathine kullanılabilir..
Tam dolu suluğa 6-7 damla ekleyin, 7 gün kullanın..
İlaç kullanımı sırasında kafeste sadece ilaçlı su ve yem kalsın..
Bolunmus olarak temin etmem mumkun mu acaba veya buradan bolunmus gonderebilecek arkadaslar varsa havale yapayim.Ben olsam sulphamezathine kullanırdım da çok emin değilim.
@Recai SULAMİS baksın bakalım.
Bende ilaç var da kargoda sıkıntı olabilir. Veterinerlerde kolayca bulunuyor 30-60 arası ücretlendirmeleri var şehre göre.Bolunmus olarak temin etmem mumkun mu acaba veya buradan bolunmus gonderebilecek arkadaslar varsa havale yapayim.
Bir bakayım eger cok yuksek fiyat verirlerse sizinle irtibata gecebilirim.Bende ilaç var da kargoda sıkıntı olabilir. Veterinerlerde kolayca bulunuyor 30-60 arası ücretlendirmeleri var şehre göre.
Fikir için çok teşekkür ederim bir tanıdık var şansımı deneyeyim.Veterinere gidip durumu izah edin. Şırıngaya çekip verir belki..
Dışkısı sabahtan beri bayağı sulu ilacı temin edene kadar ge oral vereyim mi ?Veterinere gidip durumu izah edin. Şırıngaya çekip verir belki..