Çok sağolunMaşallahh sağlıkla gelir inş hepsi ve süreç güzel ilerler dilerim
çok rahatsız etmek istemiyorum dişi yumurtaları istemez diye.fotoğraf yollarmısın bir yumurtaları görelim
kafesi telle yada plakayla ayırınŞuanda erkek kuşum çok kızışmış durumda, dişi her yuvadan çıktığında çiftleşmek istiyor. Çiftleşse de geçmiyor kızgınlığı. Maalesef kuşlarımı ayırmak için imkanım da yok. Bu bi sorun mu veya sorunsa nasıl çözebilirim ? Erkek kuşun bu isteğini nasıl azaltabilirim ?
Ayırmasam dişi kuş zarar mı görür ?kafesi telle yada plakayla ayırın
Ailem kuşları vs. ayırmaya sıcak bakmadığı için maalesef söz geçiremiyorum, zor durumdayım.Ayırmasam dişi kuş zarar mı görür ?
evet.yumurtayı bile kırabilirAyırmasam dişi kuş zarar mı görür ?
Ayrıca şöyle bir durum var, kuşlarım her sabah erken saatte çiftleşiyorlar. Dişi bu durumdan rahatsız olsa çiftleşirmiydi ?Ailem kuşları vs. ayırmaya sıcak bakmadığı için maalesef söz geçiremiyorum, zor durumdayım.
yırmanız gerekiyorAilem kuşları vs. ayırmaya sıcak bakmadığı için maalesef söz geçiremiyorum, zor durumdayım.
Tamamdır sağoluna
yırmanız gerekiyor
Talaş ile değiştirmiştim zaten teşekkürlerKuşları rahat bırakın ayırmayın, kızıştırıcı besin veriyorsanız vermeyin, yuvalığa bez olmaz azar azar talaş yada granül ekleyin.
TeşekkürlerErkek kuş doğal olarak çiftleşmek ister. Dişi baskınsa ve söz geçiriyorsa sıkıntı olmaz.
Her mesajdan sonra insanları etiketlemişsiniz. Çok önemli ve acil bir durum değil. Bu huyunuzdan vaz geçin. Gördüklerinde yazarlar.