Kuşum 15 dakikadır kaşınıyor canı mı sıkıldı anlamıyorum çıkarmak istedim gelmedi kafesin kapısı açık 9 da kapatıcam kafesi gene dünkü gibi aynı saatte açtım 5 dakika dolaşıp geri kafesine gitti kapıyı açık bıraktığım için sanırım ama rahat olsun istiyorum şu an yazmaya başladığımdan beri bana bakıyor ama stres belirtisi de yok sadece sık kaşınıyor bugün gördüğüm kadarıyla dışkısı falan da normal kontrol ettim uçmasında falan da sorun yok yeme içmesi de aynı.Ben kafes tabanını ve ızgarasını sıvı sabun ve süngerle yıkıyorum. İyice duruluyorum. Sonra peçete ile kurulayıp, alt tabana peçete seriyorum. Güzelce yıkarsanız yani yoğun koku ve sabun artığı kalmadıkça hiçbir problem olmaz merak etmeyin.
Sıkılmaması açısından sohbet etmek istiyorum ama o kadar vaktim olmuyor fırsat olmuyor.
Ve salıncağındayken hiç elime gelmek istemiyor genelde ama bazen elime gelip kapıya doğru geldiği de oluyor korkmadan.
Salıncağındayken de kaçmıyor sadece elime gelmiyor ama istediğinde de çıkıyor biraz şüpheliyim hastalık belirtisi falan yok ama daha çok özen göstermem gerek sanırım ilgi konusunda.