💙BirdLover💙
Onursal Üye
Sorularınız olursa sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırız forum bu yüzden var
Vitamin, probiyotik ve yemimi karadenizpetten alıyorum. Kapalı paket ürünlerimi trendyoldan ya da büyük bir petshop bulursam oradan alıyorum. Kapalı paket olduklarından sorun olmuyor. Bölünmüş ve açık ürünlerde güvenilir bir yer ve orjinal ürün olması çok önemli. Ama kapalı paket zaten kapalı sorun olmaz.Elinize emeğinize sağlık dikkate alacağım hepsini, son olarka bir sorum var yem ve benzeri ürünlerin alışverişini nereden yapıyorsunuz? Trendyol hepsiburada gibi sitelerde orjinal ürünler gelmediğine yönelik bilgi ve yorumlar var o yüzden de güvenemiyorum. Ben bir kere karadenizpetden alışveriş yaptım gayet memnun kaldım sizin de ekstradan önerdiğiniz bir site var ise çok iyi olur bazen her şeyi orda bulamayabiliyorum.
Kafes bir tane aklımda var alacağım ancak şu anda hızlı bir şekilde değiştireyim dedim en azından paslı kafesten kurtulsun müsait olunca diğer kafesi alacağım o daha büyük daha geniş bir şey belki bilginiz vardır VİSİON Kafes S01 olarak geçiyor onu almayı düşünüyorum.Bence bir tane ağaç tüneğini kafesten çıkartıp kafesin dışına takın. İçine 1 adet uzun ahşap tünek alın üste takın. Aşağıda ahşap tünek durabilir. Kafes ızgarası mutlaka bulunsun dışkı ile temas etmemesi gerekiyor.
Kafesiniz güzelmiş ama iki
üç tık büyüğü daha iyi olurdu.
Yeni ürünlere yabancı olabilir birkaç gün ama zamanla alışır.
Dediğiniz kafeste kaplar aşağıda, sanırım yem kabı. Öyle uygun olmaz kuş içine dışkılayabilir. Yemliği kafesin her yerine takabilecek bir kafes olması daha iyi olur. Çifthane üretim kafesi almanızı öneririm hem geniş içine salıncağı da takarsınız. Temizliği basit. İleride eş alır iseniz o kafes yeterli olur.Kafes bir tane aklımda var alacağım ancak şu anda hızlı bir şekilde değiştireyim dedim en azından paslı kafesten kurtulsun müsait olunca diğer kafesi alacağım o daha büyük daha geniş bir şey belki bilginiz vardır VİSİON Kafes S01 olarak geçiyor onu almayı düşünüyorum.
Şu anda bu şekilde kafes ahşap tüneği gördü direk atladı zaten daha takamadan heralde sevmedi biraz alışması lazım ahşaplara alışmaz ise diğerleri takayım mı?Bence bir tane ağaç tüneğini kafesten çıkartıp kafesin dışına takın. İçine 1 adet uzun ahşap tünek alın üste takın. Aşağıda ahşap tünek durabilir. Kafes ızgarası mutlaka bulunsun dışkı ile temas etmemesi gerekiyor.
Kafesiniz güzelmiş ama iki
üç tık büyüğü daha iyi olurdu.
Yeni ürünlere yabancı olabilir birkaç gün ama zamanla alışır.
Anladım aklımda bulunsun alırken dediğiniz gibi alayım şu anda ama bunla idare edeceğiz biraz umarım çok stress yapmaz sıkıntı çıkartmazDediğiniz kafeste kaplar aşağıda, sanırım yem kabı. Öyle uygun olmaz kuş içine dışkılayabilir. Yemliği kafesin her yerine takabilecek bir kafes olması daha iyi olur. Çifthane üretim kafesi almanızı öneririm hem geniş içine salıncağı da takarsınız. Temizliği basit. İleride eş alır iseniz o kafes yeterli olur.
Galvaniz kaplama tavsiye ederim
Böyle kalsın. Zamanla alışır diye düşünüyorum. Yeni alınan ürünlere birkaç gün yabancılık çekebiliyorlar ama sonra alışıyorlar.Şu anda bu şekilde kafes ahşap tüneği gördü direk atladı zaten daha takamadan heralde sevmedi biraz alışması lazım ahşaplara alışmaz ise diğerleri takayım mı?
Şimdi düzelttim dediklerinizi yaptım birazcık stressli ama alışma süreci tabi bakalım eğer devam ederse yine konu üzerinden iletişime geçerim çok teşekkür ederim yardımın içinBöyle kalsın. Zamanla alışır diye düşünüyorum. Yeni alınan ürünlere birkaç gün yabancılık çekebiliyorlar ama sonra alışıyorlar.
Böyle daha iyi olmuş.
Daldarıyı tahta tüneğinin önüne getirin asın kafes tavanına tutturun. Kuş tünekte dururken rahatça yer. Kalamar kemiğini de tahta tüneğin baş kısmına gelecek şekilde bir yerlere takın kuş rahatça yesin.