I
innocent.46
Guest
kuş 3 3.5 aylık kadar var gagasındaki siyahlık gitmiş bu fotoğraflar eğer yeniyse.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende kağıt ile alıyorum, hic dağılmadan rahat oluyo, bez ile alınca leke cikiyo ya artik bitane oyuncagi var, vitrinin oraya koydum ordan ayrılmiyo tek orayi pisletiyo
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:20 -->-> Daha önceki mesaj 01:16 --
Bide saçlarımi temizliyo, bit pire kontrolü yapıyo, ne var ne yok gagaliyo. Beni gagalamaktan gaga taşına hic Dokunmadi daha
Vallaha vicdan yapıyorum sonra çıkarıyorum hemen benimkide cok hareketli sonra yoruluyo oyuncaginin tepesine gidiyo dinleniyo uyuklar gibi, bence bi sorun yok gibi yani yoruldugundan oluyodur heralde
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:41 -->-> Daha önceki mesaj 23:39 --
Ortami sicak tutun yani eger soğuksa
Onu beimkide yapıyorr işte yok böyle tatlılik ya resiim isteriim ama
Teşekkür ederim hergün tekrarliyorumm inşallah kkonuşcakMaşALLAH kuşunuz çok tatlı.Genede tekrar edin pekiştirmiş olursunuz iyice konuşana kadar güle güle besleyin
Teşekkür ederim abi hic suphen olmasın, iyiki almışim senden evimizin neşesi oldu. Bende dedim arkadaşa zaten yanlış görmüştur belkide fotoğraf yanılttiysaMasallah erkan kardesim cok iyi baktigin belli.bu arada kusa 3 aylik diyen arkadas kus 50 gunluk benim yavrularimin hicbirinde yavruyken gaga siyah degil hep bu sekilde bilgin olsun .
Ohoo önce benimki diyecekti ama olmaz ki bu renkleride cok seviyorum ben, tüyü kadar ömrü olsun inşallah. Cok guzel kus nazar degmesin12 sinde geldiğinde 39 günlük olan Maviş;bugün(21.01.2015)48 günlük olup,ilk kelimesi Aşkım'ı söylemiştir
Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim abi hic suphen olmasın, iyiki almışim senden evimizin neşesi oldu. Bende dedim arkadaşa zaten yanlış görmüştur belkide fotoğraf yanılttiysa
-- MUHABBETKUSU.COM.TR; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 21:58 -->-> Daha önceki mesaj 21:58 --
Ohoo önce benimki diyecekti ama olmaz ki bu renkleride cok seviyorum ben, tüyü kadar ömrü olsun inşallah. Cok guzel kus nazar degmesin