Facebook kullanmıyorum maalesef. Tek yol burasıfacebook grupları bazen daha kolay vesile olabiliyor satışlar için.
Facebook kullanmıyorum maalesef. Tek yol burasıfacebook grupları bazen daha kolay vesile olabiliyor satışlar için.
Teşekkürler inşallah satılırÇok güzel kuşlaar, kolay gelsin
Ben çok beğenmdim kuşları grkmgzde İnşe'Allah satılır çok güzel ve çok sağlıklı görünüyorlarTeşekkürler inşallah satılır
Yarın tek tek satışa koyucam hepsini değerinin altında koydum fiyat olarak satılmadı birde tek tek ilan açıp değerinde fiyat yazıyım belki satılırBen çok beğenmdim kuşları grkmgzde İnşe'Allah satılır çok güzel ve çok sağlıklı görünüyorlar
E çift yapsana sen onları Ahh ahhSatılana kadar 7 aylık oldu kuşlar
Kardeşler amaE çift yapsana sen onları Ahh ahh
Hiç bir ey olmaz, kuşlar bizim gibi değiller ayrıca doğacak bebek mubişlerde de bir sıkıntı olmaz Sen gözüne kestirdiklerin ayır eş yap, ben öyle yaptım bir çiftim var salonda olan pembe kafesteki haniKardeşler ama
Nasıl olmaz ya şu limoni olanı satmak hiç istemiyorum aslında rengi de duruşuda çok güzel yeşil olanla eş olabilir ama diğerleri satılsa fena olmazHiç bir ey olmaz, kuşlar bizim gibi değiller ayrıca doğacak bebek mubişlerde de bir sıkıntı olmaz Sen gözüne kestirdiklerin ayır eş yap, ben öyle yaptım bir çiftim var salonda olan pembe kafesteki hani
Ben eş yap bak beni dinle senNasıl olmaz ya şu limoni olanı satmak hiç istemiyorum aslında rengi de duruşuda çok güzel yeşil olanla eş olabilir ama diğerleri satılsa fena olmaz
Bir kafesim bile yok anlıyor musunBen eş yap bak beni dinle sen
Hahahah sesli güldüm Sende benim gibi para biriktir katlı afes al 6 kat 12 kafes yapıyor çok kârlıBir kafesim bile yok anlıyor musun
Çifthane aldım bir tane en son odamı komple kuşlara bıraktım kafes yetiştiremiyorum satılmazsa bi düşünürüm bir kaç tanesini satılsın da kafes parası çıksın bari beHahahah sesli güldüm Sende benim gibi para biriktir katlı afes al 6 kat 12 kafes yapıyor çok kârlı
Yok o hiç öyle olmuyor, ben bu zmana kadar 14 yavru falan aldım ikinci çiftimden ama sadece 40 lira kazandım Satmak yerine dağıtıyorum Bir insan kendini ancak bu kadar kazıklarÇifthane aldım bir tane en son odamı komple kuşlara bıraktım kafes yetiştiremiyorum satılmazsa bi düşünürüm bir kaç tanesini satılsın da kafes parası çıksın bari be
Ahahahah neden böyle bişey yaptın yazık günah emek verdin o kadarYok o hiç öyle olmuyor, ben bu zmana kadar 14 yavru falan aldım ikinci çiftimden ama sadece 40 lira kazandım Satmak yerine dağıtıyorum Bir insan kendini ancak bu kadar kazıklar
Evet bende beklemiyordum satılmamasını ilanı tek tek açıcam bir de öyle deniyim diyorumHala satılan olmaması gerçekten çok ilginç...