Karadeniz Pet

Muhabbet kuşumun ayakları soğuk ve bazen yem yemiyor.

palamuhabbetkusu

Yeni Üye
Katılım
13 Eki 2023
Mesajlar
3
Tepkime puanı
0
Muhabbet kuşum 5 yaşına girecek ayakları soğuk ve bazen yem yemiyor her zamanki sevdiği yem , ama daldarısını yiyor dışarı çıkardığımda uçtuğunda ayakları ısınıyor acaba ne olmuş olabilir bana bi yardımcı olur musunuz lütfen.
 
Merhabalar yarın atacağım sizlere enerjisi normal ama yem yemesi eskisine nazaran az yarın sizlere atacağım resmini çok teşekkür ederim yazdığınız için umarım yazarsınız tekrardan
 
Merhabalar yarın atacağım sizlere enerjisi normal ama yem yemesi eskisine nazaran az yarın sizlere atacağım resmini çok teşekkür ederim yazdığınız için umarım yazarsınız tekrardan

Merhaba
Ayak soğukluğu ortam soğukluğundan veya başka sebepten de olabilir.

Streameble isimli siteye kuşunuzun güncel videosunu yükleyip buraya linki atın.

Kafes tabanına beyaz peçete koyun kuş üzerine 6-7 adet dışkı yapsın, fotoğrafını çekin ve hızlı resim yükle isimli siteye yükleyip buraya linki atın,bakalım hem fotoğrafa hem videoya. Kuşun tünekte dururken ki videosunu da görelim kuyruğu falan net görünsün lütfen,bulanık ve sallayarak çekilmiş video olmasın.

Hassas teraziniz varsa kuşunuzun ağırlığını ölçüp buraya yazın. Kuşun beslenme programı nedir belirtin. Hangi marka yem vermiyorsunuz,kuşunuzun iştah durumu nedir? İçme suyu olarak ne veriyorsunuz arıtma mı,çeşme suyu mu veya başka? Takviye veriliyor mu örneğin vitamin, probiyotik gibi.. veriliyor ise program düzeni nedir ve hangi marka ürün veriliyor? Meyve sebze veriliyor mu evetse ne sıklıkla ? Kafes temizliği nasıl yapılıyor ne ile?
Evinizin ısı ve nem oranı nedir? Kuş cereyana maruz kaldı mı kalıyor mu?
Banyo yaptırdınız mı hiç,fön makinesi falan kullanıldı mı(kullanılmamalıdır)?
Kafesin içini de görelim lütfen..
Detaylı bilgi verirseniz daha iyi olur.
 
Geri
Üst