Mustafa1982
Meraklı Üye
Veteriner e götürmeye kararlı iseniz ve İstanbul'da iseniz istanbul vet adinda bir yer var ve kuştan çok iyi anlıyorlar... kuş kuruma olmuş büyük ihtimalle sakın gecikmeyin
Evet bende oradan bahsetmistim. Biraz pahali tedavi ve testler ogrenciyim ama goturucem oraya. Su an diskisinda sindirilmemis yem yok ama muhtemelen kuruma oldu evet belirtileri var. Goturemezsem yardim alarak kendim yapmaya calisicam tedavisini. Sizin kusunuz adina cok sevindim darisi benim sanslinin basina insallahSelçuk Bey'in dediği evet kuruma ile ilgili.... Baytril 2.5 te işinizi görür ama zor hastalıktır.... çok ilgi ister, bende de olmuştu bir kuş bulmuştum ağaçta,, göğüs kemiği jilet gibiydi gözleri capakli capakli yem de yemiyordu...yem aparatı ile hem besledim hemde yem besleme aparatina sulandırılmış Baytril enjekte etmistim... sulandırma işini kuşçu bir arkadaş yapti su oranını hatırlamıyorum... günde 3 kez agizdan enjekte ettim...bir buçuk hafta da düzeldi sonra bir hafta dizaym 256 Probiyotik kullandım.... kuş dişi ve bir tane erkek aldım yanına..7 ayda 13 yavru aldım ve taş gibi....