Zayıf kuş

Tayin Pekmez

Yeni Üye
Merhabalar 1 çift muhabbet kusum var disi gayet sağlıklı fakat erkek de zayıfla var gün geçtikçe, yemesi içmesi diskisi normal aspur ak dari sari dari hepsi var gayet güzelde yiyor dal darı veriyorum mama veriyorum kuluçka döneminde değiller sabahlari civil civil otuyor yani kabariklik halsizlik yok tam tersi hareketli ama aşırı zayıfladı göğüs kemigide normal salmama ragmen bole oldu ustalar bi el atarsa

Dediğiniz gibi bir hastalığı yoksa göğüs kemiği ele batar şekilde değilse sorun yok. Zayıf olması obez olmasından iyidir.

yE62q0.jpg

Kastetdigim kus çekoslavak albino kusu (9 aylık) normal gozukmus burda fakat eskiden daha bi topluydu uretim hanede kardeslerine gidip baktım onlar daha iri bizim kustan disiye gore kucuk dusmeye basladi yada ben telaş ediyorum

Masalllah gayet saglikli gorunuyor kursakta dolu anormal bir durum yok gibi

Masalllah erkek albino nadir bulunur şansliymissiniz saglikli yavrularda alirsaniz super olucak albino disi ile denersiniz ilerde belki

İnşallah yavru alırız erkek baya bi bakıcı hissi seziyorum sürekli besleme derdinde disiyi disi genç daha kizişmasıni bekliyoruz ben zayıf olduğunu düşündüm demekki içime su serptiniz saolun

Geri