Yuvalık değişiminde dişi tekrar yuvaya girer mi?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ragp001
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Ragp001

Meraklı Üye
yeni yuvalık aldım dişi kuşum yeni yuvalığa girer mi? eskisini çıkarsak cevap verirseniz sevinirim birde e50 vitamini ve gervit ve bt amin forte aldım bunları nasıl bir sırayla vermem gerek probiyotik entrobac dahil

Yumurta veya yavru varmı varsa kaç günlük yavrular

şöyle bir yuvalık almıştım ama taktığımda kafes direkt sola devriliyor ne yapmalıyım bu kafes uygun değil mi? bu yuvalığa uygun değilse hangi kafesten almalıyım
PoBN-.jpg

Çifthane diye geçen biraz büyük olan kafesten tavsiye ederim. Ama dişi yuvayla ilgileniyorsa hızlı davranın. Yoksa dişi yuvalığa tam alışmışken ortamında yapılavak değişiklikler onu strese sokar.

Olmasına olur ama ben daha büyük kafes tavsiye ederim.

hocam bana çekmeceli lazım diğer türlü kafesi temizleyemiyorum çok zor çıkıyor o attığın kafes
Hocam tercih senin, ama kesinlikle tarz olarak bu ölçüler ve yapı uygun. Bu tarz kafeslerdede sana pratik bir temizleme çözğmü sunabilirim. Büyük kağıt havlulardan kullanacaksın zemine 4erli iki sıra koyacaksın. Direkt kağıt havluyu değiştirip yerine yenisini koyacaksın. Çekmeceli tabiki daha pratik ama bu dediğim temizleme şeklidr çok pratik. Biranonce kafes konusunda karar vermelisin çünkü kuşların üretim hazırlıgında

Hocam tercih senin, ama kesinlikle tarz olarak bu ölçüler ve yapı uygun. Bu tarz kafeslerdede sana pratik bir temizleme çözğmü sunabilirim. Büyük kağıt havlulardan kullanacaksın zemine 4erli iki sıra koyacaksın. Direkt kağıt havluyu değiştirip yerine yenisini koyacaksın. Çekmeceli tabiki daha pratik ama bu dediğim temizleme şeklidr çok pratik. Biranonce kafes konusunda karar vermelisin çünkü kuşların üretim hazırlıgında
karadenizpet üzerinden attığım kafesi aldım yanında tohum akıllı yemlik vb vb daha aldım umarım işimize yarar şu yuvalığı taktığımda devrilmesin yeter zaten çok küçük olması dert değil dediğim gibi kuşları arada çıkarıyorum uçmaları için

Geri