yumurta veya yavru yokYumurta veya yavru varmı varsa kaç günlük yavrular
https://karadenizpet.com/uretim-kafesi-buyuk-kapili-45-35-40-cm-taban-izgarali şöyle bir kafes var sanırım bu yuvalık bu kafese olurÇifthane diye geçen biraz büyük olan kafesten tavsiye ederim. Ama dişi yuvayla ilgileniyorsa hızlı davranın. Yoksa dişi yuvalığa tam alışmışken ortamında yapılavak değişiklikler onu strese sokar.
karadenizpet üzerinden birçok alışveriş yaptım güvendiğim bir yer sadece bu kafes var maalesef orada hayvanları bazen dışarı salıyorum uçmaları içinOlmasına olur ama ben daha büyük kafes tavsiye ederim.
eğer bildiğiniz yer varsa söylediğiniz kafesi alabilirim onun dışında karadenizpet üzerinden alacağımSiz bilirsiniz.
hocam bana çekmeceli lazım diğer türlü kafesi temizleyemiyorum çok zor çıkıyor o attığın kafesBunlar alttan mandallı, alttan çekmeceli olanları biraz daha pratik ama fiyatlar 750t bandında suan onların. Bunlarında temizlemesi rahat![]()
mavimsikafes - Bölmeli Çifthane Salma Fiyatı, Yorumları - Trendyol
mavimsikafes - Bölmeli Çifthane Salma yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Hocam tercih senin, ama kesinlikle tarz olarak bu ölçüler ve yapı uygun. Bu tarz kafeslerdede sana pratik bir temizleme çözğmü sunabilirim. Büyük kağıt havlulardan kullanacaksın zemine 4erli iki sıra koyacaksın. Direkt kağıt havluyu değiştirip yerine yenisini koyacaksın. Çekmeceli tabiki daha pratik ama bu dediğim temizleme şeklidr çok pratik. Biranonce kafes konusunda karar vermelisin çünkü kuşların üretim hazırlıgındahocam bana çekmeceli lazım diğer türlü kafesi temizleyemiyorum çok zor çıkıyor o attığın kafes
karadenizpet üzerinden attığım kafesi aldım yanında tohum akıllı yemlik vb vb daha aldım umarım işimize yarar şu yuvalığı taktığımda devrilmesin yeter zaten çok küçük olması dert değil dediğim gibi kuşları arada çıkarıyorum uçmaları içinHocam tercih senin, ama kesinlikle tarz olarak bu ölçüler ve yapı uygun. Bu tarz kafeslerdede sana pratik bir temizleme çözğmü sunabilirim. Büyük kağıt havlulardan kullanacaksın zemine 4erli iki sıra koyacaksın. Direkt kağıt havluyu değiştirip yerine yenisini koyacaksın. Çekmeceli tabiki daha pratik ama bu dediğim temizleme şeklidr çok pratik. Biranonce kafes konusunda karar vermelisin çünkü kuşların üretim hazırlıgında