1 yaşında mavi jumbo erkek muhabbet kuşumun yanına 1 hafta öncesinde 1,5 yaşında beyaz jumbo aldım videodaki gibi sandığımdan daha hızlı kaynaştılar yuvalık takmam gerekir mi bilemedim şimdiden teşekkür ederim.
çok teşekkür ederim alayım o haldeBence takın
çifleştirceksen hocam büyük bir yuvalık öneririm ve talaş izlediğim video da kafes küçük 4kat büyüğünü alman gerek yavrulardan sonra anası babası yavruları beslemez diye iğne ve mama falan hazırla her şey tam olsun işini şansa bırakma1 yaşında mavi jumbo erkek muhabbet kuşumun yanına 1 hafta öncesinde 1,5 yaşında beyaz jumbo aldım videodaki gibi sandığımdan daha hızlı kaynaştılar yuvalık takmam gerekir mi bilemedim şimdiden teşekkür ederim.
evde büyük papağan kafesi var videodaki kafeste 2. kapı olmadığı için mecbur büyük kafesi kullanacağım besleme araçlarını da alacağım ne olur nolmazçifleştirceksen hocam büyük bir yuvalık öneririm ve talaş izlediğim video da kafes küçük 4kat büyüğünü alman gerek yavrulardan sonra anası babası yavruları beslemez diye iğne ve mama falan hazırla her şey tam olsun işini şansa bırakma