Yumurta var mıydıArkadaşlar folluksuz yuvalık kullanıyordum çok kirliydi gidip folluklu bir yuva aldık dişi 40-50 dkdr girmiyor ne yapmam lazım
Yavru var 2 tane biri 13 biri 15 günlükYumurta var mıydı
Tünek yuvalığa yakın olsun yavruların sesini duyup girer girmezse mecbur eski yuvalığı takın yavrular büyüyene kadar dişi kabul etmeyebilir biraz hassastırlarYavru var 2 tane biri 13 biri 15 günlük
Bikaç defa yavrular bağırınca girdi ama devamlı girip çıkıyor otrmuyor orda sizce yavrular üşürmüTünek yuvalığa yakın olsun yavruların sesini duyup girer girmezse mecbur eski yuvalığı takın yavrular büyüyene kadar dişi kabul etmeyebilir biraz hassastırlar
Ortam sıcaklığı yeterli ise üşümez siz müdahale etmeyin onlar gerekeni yaparBikaç defa yavrular bağırınca girdi ama devamlı girip çıkıyor otrmuyor orda sizce yavrular üşürmü
Oda sıcaklığı 23 dereceOrtam sıcaklığı yeterli ise üşümez siz müdahale etmeyin onlar gerekeni yapar
Üşümezler rahat olunOda sıcaklığı 23 derece
Çok teşekkürler, en azından girip besliyorÜşümezler rahat olun
Evet bu da bir gelişme rica ederimÇok teşekkürler, en azından girip besliyor
Dişi kafesin içine beyaz beyaz kusmaya başladı, devamlı girip oturmazsa eski yuvayi takmam gerekirmiEvet bu da bir gelişme rica ederim
O devamlı girecektir sabırlı olunDişi kafesin içine beyaz beyaz kusmaya başladı, devamlı girip oturmazsa eski yuvayi takmam gerekirmi
kusması neden sizceO devamlı girecektir sabırlı olun
Yemi sindirememiş de olabilir erkeğe mesaj veriyor da olabilirkusması neden sizce
ilk defa yapiyor 1 parmak kadar her yere kustu,Yemi sindirememiş de olabilir erkeğe mesaj veriyor da olabilir
Çok yem yemiş olabilir yavruya beslemeye gitmediği için dışarı kusmuştur gözlemleyin gelişmeleri yazın tedirgin etmeyin yuvalığa girsinilk defa yapiyor 1 parmak kadar her yere kustu,
Eski yuvayı yıkadım, suan onuda bırakamıyorum, cok tedirginim
Pekala gözlemliyorum şuandaÇok yem yemiş olabilir yavruya beslemeye gitmediği için dışarı kusmuştur gözlemleyin gelişmeleri yazın tedirgin etmeyin yuvalığa girsin
durum nedir ?Pekala gözlemliyorum şuanda
Halen yavruların üstüne oturmuyor hasta olurlarmıdurum nedir ?