A aycyldrm Yeni Üye Katılım 26 Ara 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 1 31 Ara 2021 #1 Muhabbet kuşumun 8 yumurtası var birinde delik açılmış ve icinden cik cik ses geliyor ne yapmalıyım?
Doğukan Hazar Emektar Üye Katılım 20 Nis 2015 Mesajlar 1,268 Tepkime puanı 102 31 Ara 2021 #2 Yumurtada delik açılmışsa yavru çıkıyor demektir. Hiç bir sey yapmanıza gerek yok. Akşama kadar takip edin. Çıkamazsa yumurtayı hafif ıslatabilirsiniz
Yumurtada delik açılmışsa yavru çıkıyor demektir. Hiç bir sey yapmanıza gerek yok. Akşama kadar takip edin. Çıkamazsa yumurtayı hafif ıslatabilirsiniz
A aycyldrm Yeni Üye Katılım 26 Ara 2021 Mesajlar 2 Tepkime puanı 1 31 Ara 2021 #3 Doğukan Hazar' Alıntı: Yumurtada delik açılmışsa yavru çıkıyor demektir. Hiç bir sey yapmanıza gerek yok. Akşama kadar takip edin. Çıkamazsa yumurtayı hafif ıslatabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Yavruyu cıkardım kendi cıkamıyordu bir sorun yok cok şükür Ama erkeği ayırmak zorunda kaldım yavruya zarar vercekti dişiyle cok kavga etti
Doğukan Hazar' Alıntı: Yumurtada delik açılmışsa yavru çıkıyor demektir. Hiç bir sey yapmanıza gerek yok. Akşama kadar takip edin. Çıkamazsa yumurtayı hafif ıslatabilirsiniz Genişletmek için tıkla ... Yavruyu cıkardım kendi cıkamıyordu bir sorun yok cok şükür Ama erkeği ayırmak zorunda kaldım yavruya zarar vercekti dişiyle cok kavga etti