yavrunun fotoğrafını atar mısınız
Çok sağolun birde o kırık yumurtaları almalı mıyım ?yavruda bi sorun yok gelişimi tamamlamış
Anladım çok teşekkür ederimalabilirsinizde kalabilirde çok önemli değil
Kafesten attı bütün talaşlarıYuvalığın içinde talaş veya mısır granül yok mu yoksa dişi kuş kafesten mi attı?
Bir taban malzemesi mutlaka olsun...Kaf
Kafesten attı bütün talaşları
Evet olması lazım ama diş kuş asla kabul etmiyor bundan önceki kuluçkada yine atmıştı 2 tane yumurtası vardı çok az bisey talas eklemiştim yumurtaları kırmıştı.Bir taban malzemesi mutlaka olsun...
CPH1909 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yemek yedirirken yavrular öter... Küçük yavruları sıklıkla besledikleri için ses sıklıkla gelir...Arkadaşlar birde yuvalıktan yavrunun ciyak ciyak ötme sesi geliyor arada bu ses neden gelir tabi ki ötecek ama sormak istediğim şey annesi veya babası doyururken mi yapıyor yoksa başka bişeyden mi ? Birde annesinin yavruyu besleyip beslemediğini tam anlayamadım yavruyu göstermiyor ellersemde ürker zaten çok huylu bi kuş.
Anladım Hocam zaten beslemese bu zamana kadar yaşamazdı değil mi dün akşam 10 da çıktı yavru.Yemek yedirirken yavrular öter... Küçük yavruları sıklıkla besledikleri için ses sıklıkla gelir...
Evet, küçük Yavru yaşayamaz...Anladım Hocam zaten beslemese bu zamana kadar yaşamazdı değil mi dün akşam 10 da çıktı yavru.
Çok sağolun kolay gelsin.Evet, küçük Yavru yaşayamaz...