Yumurtadan erken çıktı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Mert0655
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mert0655

Meraklı Üye
Arkadaşlar muhabbet kuşum biraz once yumurtadan cıktı ama bugün 17. Günüydü bir sıkıntı olur mu ?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201211-223637_Gallery.jpg
    Screenshot_20201211-223637_Gallery.jpg
    342.6 KB · Görüntüleme: 119
alabilirsinizde kalabilirde çok önemli değil

Bir taban malzemesi mutlaka olsun...

CPH1909 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet olması lazım ama diş kuş asla kabul etmiyor bundan önceki kuluçkada yine atmıştı 2 tane yumurtası vardı çok az bisey talas eklemiştim yumurtaları kırmıştı.

Arkadaşlar birde yuvalıktan yavrunun ciyak ciyak ötme sesi geliyor arada bu ses neden gelir tabi ki ötecek ama sormak istediğim şey annesi veya babası doyururken mi yapıyor yoksa başka bişeyden mi ? Birde annesinin yavruyu besleyip beslemediğini tam anlayamadım yavruyu göstermiyor ellersemde ürker zaten çok huylu bi kuş.

Annesi kuluçka süresinde pek yem yemezdi hatta hiç yemezdi erkeği beslerdi ama şimdi sık sık yem yiyor erkektende alıyor mamada yaptım verdim dün akşam yediler.

Arkadaşlar birde yuvalıktan yavrunun ciyak ciyak ötme sesi geliyor arada bu ses neden gelir tabi ki ötecek ama sormak istediğim şey annesi veya babası doyururken mi yapıyor yoksa başka bişeyden mi ? Birde annesinin yavruyu besleyip beslemediğini tam anlayamadım yavruyu göstermiyor ellersemde ürker zaten çok huylu bi kuş.
Yemek yedirirken yavrular öter... Küçük yavruları sıklıkla besledikleri için ses sıklıkla gelir...

Yemek yedirirken yavrular öter... Küçük yavruları sıklıkla besledikleri için ses sıklıkla gelir...

Anladım Hocam zaten beslemese bu zamana kadar yaşamazdı değil mi dün akşam 10 da çıktı yavru.

Tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Kuşuma sadece yumurta haşlaması versem ezip bi sıkıntı olur mu? Dünde vermiştim.

Petahoptan mama alıcam ama yasak var malum yasak bitsin daldarı mama felan alıcam.

Geri