İLK YUMURTASINI YAPALI 4 GÜN CİVARI OLDU 2 YUMURTANIN RENGİDE SARI VE BEYAZYumurta boş mu dolumu ışıkla kontrol et
BEN BİŞEY YAPMADIMKİ YARDIM İSTİYORUMLütfen konuşmalarınıza dikkat edin.
Fikriniz yoksa boş yere laf kalabalığı yapmayın.
Bu ne demek oluyor?SEN ÇIKTIĞINA ŞÜKRET
küçük harfle yazılacağını bilmiyordumBöyle yadım istenmez.
Önce küçük harf kullanmayı öğrenmelisin. Saygılı konuşmalısın.
Bu ne demek oluyor?
Konuyu açan başkası sen ne yapmaya çalışıyorsun?
iki yumurtayıda kontrol ettim ışığı tutunca sarı ve beyaz oldu birşey göremedim ilk çiftleşmeleriYumurta boş mu dolumu ışıkla kontrol et
Sen HayırdırSEN ÇIKTIĞINA ŞÜKRET
Yumurtanın yarısı siyah duruyor ışıkta bir iki gün daha bekleyeyimYumurta boş mu dolumu ışıkla kontrol et
BEN KÖTÜ BİRŞEY DEMEDİM ÇIKMIŞ SEN ONA BAL YA ÇIKMASAYDI NİYE HERKES BANA SALDIRGAN DAVRANIYORSen Hayırdır
Konuşma şekliniz itici yabancı adam büyük harf ile yazmak bağırma anlamı taşır burada yardımlaşmak için bir konu açılmış dalga gecer gibi sen şükret diyorsun elbet şükrediyoruz o yüzden hata yapmayalım diye soruyoruzBEN KÖTÜ BİRŞEY DEMEDİM ÇIKMIŞ SEN ONA BAL YA ÇIKMASAYDI NİYE HERKES BANA SALDIRGAN DAVRANIYOR
Kontrol ettiniz mi acaba yumurtayı merak ettim.Konuşma şekliniz itici yabancı adam büyük harf ile yazmak bağırma anlamı taşır burada yardımlaşmak için bir konu açılmış dalga gecer gibi sen şükret diyorsun elbet şükrediyoruz o yüzden hata yapmayalım diye soruyoruz
Evet baktım yumurta bir bölümü siyah ama anlayamadımKontrol ettiniz mi acaba yumurtayı merak ettim.
2-3 gün dursun ellemeyin.Evet baktım yumurta bir bölümü siyah ama anlayamadım
2-3 gün dursun ellemeyin.
Çıkmasa da almayın, yavrular yaslanır yumurtaya.