ibrahimcahan
Yeni Üye
Merhaba daha öncede konu açmıştım ama kuşum hala yumurtlamadı
Sizde yumurta varmıdır?
Sizde yumurta varmıdır?
kuş jumbo umarim eşide jumbodur yumurta varsa baya guzel yavrusu olabilirBirde kuşu jumbo diye almıştım kuş jumbo mu?
Evet hocam çifte attığım gibi çiftleştiler, Kuyruk sekmesi var şişlik var, nefes alıp verme farklılıkları mevcut lakin büyük dışkı büyüklüğü gözlemleyenedimDışkı büyüklüğü, kuyruk sekmesi, popo kısmında şişlik, nefes alıp vermesinde farklılık gibi belirtiler gözlemliyor musunuz?
Fotoğrafa göre yumurta yok diyemem, kanat düşüklüğü var ancak yüzde yüz emin konuşamam.
Eşi var mı, çiftleştiklerini gördünüz mü?
10 güne kadar bekleyin.
kuş jumbo umarim eşide jumbodur yumurta varsa baya guzel yavrusu olabilir
Var gibi duruyor, yüksek ihtimal bugün içinde (en kötü yarına kadar) gelir yumurta. Mutlaka takipte kalın.
Yazdığınız şeyler tipil yumurta belirtileri. Bir veya iki gün kuşu gözlemlemenizi, yumurta gelip gelmediğini takip etmenizi tavsiye ederim. Özellikle kuşta birden halsizlik olursa yumurtlamada zorluk çekiyor olabilir, bu durumda birkaç damla yağ içilebilir ve kloak bölgesine sürebilirsiniz (yumurta sıkışması olması durumunda elle müdahale gerekir).Evet hocam çifte attığım gibi çiftleştiler, Kuyruk sekmesi var şişlik var, nefes alıp verme farklılıkları mevcut lakin büyük dışkı büyüklüğü gözlemleyenedim
Çoğu belirti var. Muhtemelen yumurtlar bugün yarın. Hadi bakalım hayırlı olsunEvet hocam çifte attığım gibi çiftleştiler, Kuyruk sekmesi var şişlik var, nefes alıp verme farklılıkları mevcut lakin büyük dışkı büyüklüğü gözlemleyenedim
Evet sizinkinde de popo kısmı şiş duruyor. Şayet yumurta vs gibi süreçleri paylaşmak isterseniz kendinize ait konu açarsanız daha iyi olur. Hayırlı olsun
Jumbo diye almıştım hocam hocam kuşları peki bu doğru mu bilezikletinde jumbocu memet yazmakta faceden baktım baya tanınan bir jumbo üreticisiEvet sizinkinde de popo kısmı şiş duruyor. Şayet yumurta vs gibi süreçleri paylaşmak isterseniz kendinize ait konu açarsanız daha iyi olur. Hayırlı olsun
Dişi daha vasıflı, erkek olan kırık gibi ama kanında var sonuçta.Jumbo diye almıştım hocam hocam kuşları peki bu doğru mu bilezikletinde jumbocu memet yazmakta faceden baktım baya tanınan bir jumbo üreticisi
İkinci kuluçkalarıEvet sizinkinde de popo kısmı şiş duruyor. Şayet yumurta vs gibi süreçleri paylaşmak isterseniz kendinize ait konu açarsanız daha iyi olur. Hayırlı olsun
Erkeğin boy uzunluğu vs. dişiden çok daha iyi hocam irilik anlamındada sadece gerdan benekleri biraz az aşağıya video bırakıyorumDişi daha vasıflı, erkek olan kırık gibi ama kanında var sonuçta.
Ahaha adam haklı hemen kuşumu pencereden salıyorumErkeğin boy uzunluğu vs. dişiden çok daha iyi hocam irilik anlamındada sadece gerdan benekleri biraz az aşağıya video bırakıyorum
(Üreticiyle iletişime geçtim öyle dediler dedim buna jumbo değildir diyen kuş beslemesin dedi yüzüme kapattı )