Yumurta var mı ?

Muhabbet kus

Yeni Üye
Birkac gun once kusumun yuvaliktan cikmadigi bunun nedenini ve kuslarimin ciftlesmelerini sormustum:) diskisinda buyume yoktu ancak son zamanlarda buyumeye basladi acaba kusum yumurtlamak uzere mi yuvadan cikmiyor gunun her saatini yuvasinda geciriyor yuzunu unuttuk neredeyse erkekte disiyi yuvalikta besliyor ciftlesme gibi durumlari oldugunu bilemiyorum uzerine cikiyor fakat surtunme yok erkek acemi denilmisti cok iyi anlasiyorlar birbirlerine kusuyorlar kasiyorlar fotografta kusumun durumunu belirttim acaba yumurtlasa bile boş mu olur?

Ekli dosyalar

• BED00E0D-AB50-4ED3-81C0-9827546BC7C8.jpeg
    BED00E0D-AB50-4ED3-81C0-9827546BC7C8.jpeg
    605 KB · Görüntüleme: 23
  • 5214DC3B-F571-4F65-B881-93C498CD9415.jpeg
    5214DC3B-F571-4F65-B881-93C498CD9415.jpeg
    884.9 KB · Görüntüleme: 21
  • D3BB1339-ED36-45EE-88CD-55A11ACE1843.jpeg
    D3BB1339-ED36-45EE-88CD-55A11ACE1843.jpeg
    556.2 KB · Görüntüleme: 25
Hocam size plastik tüneği değiştirin dediğimizi hatırlıyorum. Aynı zamanda arkadaki suluğun hali de can alıcı.
Kuşun yumurtası olduğundan şüpheli iseniz avucunuza alın, anüsün hemen üstünü eliniz ile yoklayın. Yumurta varsa elinize şişlik gelir, fotoğrafta yumurta var gibi duruyor açıkçası.

Hocam size plastik tüneği değiştirin dediğimizi hatırlıyorum. Aynı zamanda arkadaki suluğun hali de can alıcı.
Kuşun yumurtası olduğundan şüpheli iseniz avucunuza alın, anüsün hemen üstünü eliniz ile yoklayın. Yumurta varsa elinize şişlik gelir, fotoğrafta yumurta var gibi duruyor açıkçası.
Kafes uzun zamandir kullanilmiyordu her hafta derinlemesine yikayip siliyorum ama yine de ayni kaliyor :)

Merhaba yeni konu acmak istemedigimden buraya yaziyorum kusumuz bu aksam bir yumurta yumurtladi dolu mu bos mu bilemiyorum onceden sadece uzerine cikiyordu 1-2 once tunekten dusmediler ve dogru sekilde ciftlesmeye basladilar yumurta bugun geldi sanirim ici bostu?

Merhaba yeni konu acmak istemedigimden buraya yaziyorum kusumuz bu aksam bir yumurta yumurtladi dolu mu bos mu bilemiyorum onceden sadece uzerine cikiyordu 1-2 once tunekten dusmediler ve dogru sekilde ciftlesmeye basladilar yumurta bugun geldi sanirim ici bostu?
Yumurta dolu ise 5-6. gününde belli oluyor dolu olup olmadığı.

Geri