Yumurta Kabuğu

huseyinacikoz066

Paylaşımcı Üye
Katılım
15 Eyl 2020
Mesajlar
985
Tepkime puanı
504
Vermek zararlı mı ? Dişi kuşum bol tüketiyor.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Kuşlarına kalamar kemiği yerine veren birçok kişi var ama ben hiç vermedim. Yumurta kabukları bir çok bakteri içerir, vermeden önce 250 derece fırında 10 dk kadar veya mikrodalga'da 1-2 dk kadar kızartılması gerekiyor.
 
Kuşlarına kalamar kemiği yerine veren birçok kişi var ama ben hiç vermedim. Yumurta kabukları bir çok bakteri içerir, vermeden önce 250 derece fırında 10 dk kadar veya mikrodalga'da 1-2 dk kadar kızartılması gerekiyor.

Kalamarı ve gaga taşını az yiyordu önüne kıyunca çıldırır gibi yemeye başladı yarısını döktü belki ama baya baya yedi


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Maşallah, seviyorsa ara ara verebilirsin. Dezenfekte işlemi söylediğim gibi yapılıyor, tabi bunlar haşlanmış yumurta kabuğun için geçerli.
 
Yumurta kaynarken suyun derecesi 100 dereciyi buluyor. 100 derecede mikrop fln kalmaz. İsterseniz kaynama suyuna 1 2 damla sirke atın hiçbir şey olmaz önemli olan hocamızında dediği gibi zarı çıkartmak bide şu üzerindeki numara yazan yeri vermeyin.
 
Zarın ne zararı var


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst