Bir çok sebeple olabilir. Yumurtanın gözenekleri tıkanmış olabilir. Yavru boğulur bu ihtimalde. Annenin yumurtlamadan önce vitamin eksikliğinden olabilir özellikle E ve A vitamini. Kabuk sertse kıramamış olabilir vs vs.. bir sürü ihtimal var.Dişi muhabbet kuşumun 3üüncü kuluçkası 4yumurtadan ikisi çıktı biri yumurtanın içinde ölmüş son yumurta 31 ekim de çıktı çıkmayan yumurtayı ben kırsam mı ölen yavru neden ölm0ştür?
Diğer yumurta yı kırmalımıyım en son yumurta 31 ekimde çıktıBir çok sebeple olabilir. Yumurtanın gözenekleri tıkanmış olabilir. Yavru boğulur bu ihtimalde. Annenin yumurtlamadan önce vitamin eksikliğinden olabilir özellikle E ve A vitamini. Kabuk sertse kıramamış olabilir vs vs.. bir sürü ihtimal var.
Hayır kırmayın. 38-40 derece sudan bir damla üstüne damlatın kabuk sertse yumuşatır biraz.Diğer yumurta yı kırmalımıyım en son yumurta 31 ekimde çıktı
Hangi ildesiniz nem oranı ne kadar. ?Hayır kırmayın. 38-40 derece sudan bir damla üstüne damlatın kabuk sertse yumuşatır biraz.
Ölçek yok ama içeri sıcaklık 19 derece jem bilmiyorum akdeniz tarafıHangi ildesiniz nem oranı ne kadar. ?
Ak denizse nem oranı az değildir.Ölçek yok ama içeri sıcaklık 19 derece jem bilmiyorum akdeniz tarafı