Yulaf ??

Oguzhan3553

Yeni Üye
Merhabalar kuşuma internetten yulaf sipariş ettim araştırdım seviyorlarmış bende vereyim bakalım yiyecekmi dedim gerçektende nerdeyse yemliğin yarısını yemiş yazları serinletici olduğuda söyleniyor bende devamlı vermeye karar verdim ama çevremdeki petshoplarda bulamıyorum internettende habire sipariş vererem nerelerden bulabilirim bu yulafı şimdiden teşekkürler...

Çerçilerde oluyor genelde. Veya hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama Adana kuş ürünleri satan yerler var. Toptancilar gibi. Arastirin sehrinizde varsa ordan kilo ile alabilirsiniz

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yalnız yem karışımında kullanmanız gerekli. Evet çok severler yulafı yalnız aşırısı kuşlarda yağlanma yapar. Çok yağlıdır :) normal sade yemin içerisine kanarya yemini yuzde 35-40 oraninda karistirabilirsiniz. Genel karisima yuzde 5-10 oraninda da yulaf ekleyebilirsiniz.

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 kilo sipariş edeceğinize 3 kilo sipariş edip 1 yıl rahat kullanırsınız. Hatta daha fazla süre

Selçuk bey de söylemiş eğer bulunduğunuz il de arpa buğday satan yerlerden yulaf teminini sağlayamazsanız. toplu alın tek seferde. serin yerde mümkünse cam kavanozda saklarsanız hiç birşey olmadan gönül rahatlığıyla mubişlerinize yedirebilirsiniz.. fazlası yağlandırma yapar mı bilmem. ben her zaman mubişlere yediriyorum yulafı hiç kilo alan olmadı.. şunu da belirtmek gerek tabi. bende çocuklar 24'saat salıklar..

Geri