Mustafa5859
Meraklı Üye
Yumuryada yatan kuşumun resimde göründüğü gibi başına dogru açıklık oluşuyor tüy dökülüyor bu süreç icinde ne yapmam gerekir 10 - 11 gündür yatmakta
kuluçkaya yattığında göğüs tüylerinin döküldüğünü duymuştum. geçen bizimki tüydeyken aynen böyle açıldı kafası daha sonra geldi tüyleri. tüye girmiş olabilir mi?Yumuryada yatan kuşumun resimde göründüğü gibi başına dogru açıklık oluşuyor tüy dökülüyor bu süreç icinde ne yapmam gerekir 10 - 11 gündür yatmakta
Ekli dosyayı görüntüle 56523Ekli dosyayı görüntüle 56524Ekli dosyayı görüntüle 56525
Bugün itibari ile cikartiyorum tesekkurlerEşi kuşun baş tüylerini yolmuyorsa yüksek ihtimalle tüye girmiştir. Bir şey yapmanız gerekli değil eğer gerekli vitamin ihtiyaçlarını karşılıyorsanız.
Not: Kumlu tünekler kullanmayın. Çeşitli ayak ve tırnak sorunlarının sebebidir.
Evet göğüs tuylerindede var dokulme bas ilk defa karsilastimkuluçkaya yattığında göğüs tüylerinin döküldüğünü duymuştum. geçen bizimki tüydeyken aynen böyle açıldı kafası daha sonra geldi tüyleri. tüye girmiş olabilir mi?
Haftada 2 kez yumurta mamasi ve hazir mama kullaniyorumEşi kuşun baş tüylerini yolmuyorsa yüksek ihtimalle tüye girmiştir. Bir şey yapmanız gerekli değil eğer gerekli vitamin ihtiyaçlarını karşılıyorsanız.
Not: Kumlu tünekler kullanmayın. Çeşitli ayak ve tırnak sorunlarının sebebidir.
b vitamini olarak avisol yerine trendyol üzerinden bölünmüş şekilde amin forte b alabilirsiniz.Haftada 2 kez yumurta mamasi ve hazir mama kullaniyorum
Haftada 1 vitamin avisol
tamamdır b vitamini yulaf desteği ile rahat geçirir tüy döneminiEvet göğüs tuylerindede var dokulme bas ilk defa karsilastim