Yüksekliği 70-80 cm kafes arıyorum.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AsiBulut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AsiBulut

Meraklı Üye
Öncelikle hastalık konularına öncelik verirseniz çok sevinirim şayet benim konum öyle çok acil değil. 😊

Final sınavlarımdan sonra (Yaklaşık 1-2 ay içinde.) kuşuma arkadaş olarak bir sultan papağanı sahipleneceğim. Babamla bu yüzden internetten kafes seçtik ama yinede birde gezip pet shoplara bakalım dedik. İnternette sehpa gibi ayaksız en büyük kafes 68 cm yüksekliğindeydi, petshopta ise daha büyüğünü bulduk. Adam yüksekliğini ölçmeden 80 cm falan dedi ama kafes o kadar güzeldiki. 3 kapısı vardı orta kapısı 2 li açılıyodu küçük ve büyük olarak, gerçekten çok güzeldi. İnternette her yerde aradım fakat aynı kafesi bırakın 68 cm den yüksek ayaksız veya büyük kapılı kafes bulamadım. Adam 68 cm yüksekliğinde olana 750 tl derken benim beğendiğime 2 bin lira dedi. Çok güzel olsada asla o kadar etmez ama başka yerde bulamayacağımızdan emin diye öyle fiyat verdi sanırım.

Özetle böyle bir kafes arıyorum; 68 cm den yüksek ama sehpa ayaksız veya 68 cm civarında ve büyük kapılı bir kafes. Ankara içinde uçuk fiyatsız öyle kafes satan bir petshop veya burda bir satıcı varmı? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim. 😊

Geri