Evet bir kaç gün önce böyle değildi.Kuşunuz normalde uçuyor ama yükselemiyor değil mi doğru mu anladım?
Kilosu normal. Tüyden çıktı ondan olabilir diye düşündüm ama eşide tüyden çıktı onda bir şey yok.Gözümden mi kaçıyor bilmiyorum ama kanatlarında bende bir problem göremedim. Solunum problemi mi var acaba diye düşündüm o yüzden video istedim ama ona dair bir şey de göremedim. Aklıma gelen son şey kilo almış olması...
Kanatlarında tüy eksikliği varsa anlayamadım maalesef. Birde kanat altlarını kontrol edin derim. Sorun devam ederse veteriner kontrolünden geçirseniz iyi olur.Kilosu normal. Tüyden çıktı ondan olabilir diye düşündüm ama eşide tüyden çıktı onda bir şey yok.
Kuş elimden sürkeli kaçıyor kanat altına bakamıyorum. Tüysen çıktı ondan olabilir mi peki?Kanatlarında tüy eksikliği varsa anlayamadım maalesef. Birde kanat altlarını kontrol edin derim. Sorun devam ederse veteriner kontrolünden geçirseniz iyi olur.
Tüydeyse olurdu ama tüyden çıktığı için olmazKuş elimden sürkeli kaçıyor kanat altına bakamıyorum. Tüysen çıktı ondan olabilir mi peki?
Tüyden çıkalı bir kaç gün oldu diyebilirim ama.Tüydeyse olurdu ama tüyden çıktığı için olmaz